Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Michael Frey Fenerbahçe için geliyor!

Michael Frey Fenerbahçe için geliyor!

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Zürich'te forma giyen 24 yaşındaki golcü Michael Frey yarın İstanbul'a geliyor.

Michael Frey Fenerbahçe için geliyor!

F.BAHÇE, hücum hattına yeni bir takviye yaptı. Fernandao’nun satılması, Soldado’nun sakatlığı sebebiyle Benfica maçlarına forvet olarak Alper ile çıkan sarı-lacivertliler Slimani’nin ardından bir golcüyü daha renklerine kattı. Her konuda anlaşmaya varılan İsviçreli Michael Frey bugün 14.00’te İstanbul’da olacak.

MAGNIN İSTEMEDİ

SEZONUN tamamlanmasının ardından Frey’i gündemine alan sarı-lacivertliler oyuncu ile anlaşırken kulübü Zürich’le de temasa geçip pazarlıklara başladı. Ancak İsviçre ekibi geçtiğimiz günlerde görüşmeleri doğrularken “F.Bahçe belirledisüre içerisinde bize son kararını bildirmedi. Transfer dönemi kısa süre içerisinde biteceğinden dolayı bizim bu görüşmelere devam etmemiz, bizim açımızdan mümkün görünmüyor” açıklamasıyla transfere izin verilmeyeceğini ilan etti.

BU gelişmeler üzerine 24 yaşındaki golcü de İsviçre Kupası’nda Concordia ile oynanacak karşılaşma öncesinde antrenmanlara çıkmak istemeyince süresiz kadro dışı bırakıldı. Konunun İsviçre medyasına da yansımasının ardından Zürich’in kararını değiştirebileceği şeklinde yorumlar da yapıldı.

Haberin Devamı

ZÜRICH Teknik Direktörü Ludovic Magnin’in de yaşananların ardından artık bu oyuncuyu kadroda düşünmediğinin ifade etmesiyle transferin önündeki tek engel de kalktı ve Michael Frey’in F.Bahçeli olmasının önü açıldı. Bugün İstanbul’a gelecek golcü sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imzayı atacak.