Gazete Vatan Logo
Futbol Milan, Spezia'yı rahat geçti

Milan, Spezia'yı rahat geçti

İtalya Kupası 5. Tur maçında Spezia'yı ağırlayan Milan, rakibini Robinho, Pazzini ve Honda'nın golleriyle geçerek bir üst tura yükselmeyi başardı.

Milan, Spezia'yı rahat geçti

İtalya Kupası 5. Tur maçında Milan, Serie B ekiplerinden Spezia ile karşı karşıya geldi.

Massimiliano Allegri'nin takımdan ayrılmasının ardından ilk maçına çıkan Milan, Serie B ekibi Spezia karşısında maçın ilk dakikalarından itibaren etkili olmaya başladı.

İlk 15 dakikada gelişen ev sahibi ekip ataklarının ardından 28. dakikada sahneye çıkan Robinho, güzel bir vuruşla ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 3 dakika sonra sahneye Giampaolo Pazzini çıktı ve skoru 2-0'a taşıdı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk 45 dakika ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya Milan golle başladı. 47. dakikada kaleciden dönen topu iyi takip eden Keisuke Honda, Milan formasıyla çıktığı ilk resmi maçta ağları havalandırarak takmını 3-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Milan rahat bir oyun sergilerken, Spezia'nın da farkı azaltma çabaları vardı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Ferrari'nin golü karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-1

Bu skorla Milan, İtalya Kupası'nda bir üst tura çıkan taraf oldu.

Bugün İtalya Kupası 5. Tur maçlarında oynanan diğer karşılaşmada ise Siena deplasmanda Catania'yı 4-1 mağlup ederek yoluna devam eden taraf oldu.

Haberin Devamı