Gazete Vatan Logo
Futbol Milletvekili Kılıç'tan lisanslı ürün çağrısı

Milletvekili Kılıç'tan lisanslı ürün çağrısı

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursasporun resmi ürünlerinin satıldığı BURSASTORE Mağazasından alışveriş yaparak Kulübü'ne destek oldu. Kılıç, tüm taraftarları lisanslı ürün kullanmaya davet etti.

Milletvekili Kılıç'tan lisanslı ürün çağrısı

Şehrin en önemli değerlerinden olan Bursasporun lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazalardan en büyüğü olan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumundaki BURSASTOREu ziyaret eden Kılıç, kendisi ve çocuğu için alışveriş yaptı.

Ziyarette mağaza ile ilgili bilgilendirilen Vekil Kılıç, tek tek ürünleri inceledi. Mağazanın ürün çeşitliliği, ürün tasarımları ve iç dizaynını çok beğenen Vekil Kılıç, tüm taraftarları lisanslı ürün kullanmaya davet etti.

Her Bursalının Bursaspora sahip çıkması gerektiğini söyleyen Vekil Ahmet Kılıç, Herkes bütçesi oranında kulübüne destek olmalı. Bursaspor taraftarı zaten sahiplenici yapısı ve tutkusuyla kendini kanıtlamış bir taraftar grubu. Takımımıza her zaman sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Bizler de Bursayı Ankarada temsil eden Milletvekilleri olarak şehrimizin en önemli değeri olan Bursaspora destek vermeyi önemsiyoruz. Maddi manevi elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda da bir teşvik ve güzel bir örnek oluşturması açısından BURSASTOREdan alışveriş yapmak istedik. Burası Bursaspora yakışan bir mağaza, çok beğendim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Her taraftarımızı lisanslı ürün alarak kulübüne destek olmaya davet ediyorum dedi. Kılıç, Bursaspora Kasımpaşa maçında da başarılar diledi.

Haberin Devamı