Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Milli aradan sonra bambaşka bir Kasımpaşa!

Milli aradan sonra bambaşka bir Kasımpaşa!

Teknik direktör Özdeş, lige verilen arada takımı ayağa kaldıracak. Paşa, kamp dönemindeymiş gibi yoğun bir tempoda çalışacak

Milli aradan sonra bambaşka bir Kasımpaşa!

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Kasımpaşa, Kayserispor’u 3-1 yenerek milli maçlar nedeniyle verilen araya moralli girdi. Bu süreci fırsata çevirmek isteyen teknik direktör Kemal Özdeş, G.Antep maçı öncesi çalışmalara hız verdi. Takımı ayağa kaldırmak için büyük çaba gösteren Özdeş, milli arada öğrencilerini sezon öncesi kamp dönemindeymiş gibi uzun lig maratonuna hazırlayacak. Lacivert-Beyazlılar, bu süreçte hazırlık maçı oynamayacak. Kasımpaşa’nın iki günde bir çift antrenman yapacağı öğrenilirken; teknik patron Özdeş, bu çalışmalarla oyuncularının fizik gücünü yukarı çekmeyi planlıyor. Öte yandan Özdeş, sık sık konuştuğu öğrencilerini mental açıdan da toparlıyor.

4 OYUNCU MİLLİ TAKIMLARDA

Kayseri maçı sonrası teknik direktör Kemal Özdeş’in takıma verdiği 2 günlük izin sona erdi. İstanbul ekibi, ligin 7. haftasında oynanacak G.Antep maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Çalışmaya milli takımlara giden Bozhikov, Strahil Popov, Herolind Shala ve Batuhan Altıntaş katılmadı. Futbolcuların çalışma sırasındaki neşeli ve istekli halleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

(HT Spor)