Gazete Vatan Logo

Milli Takım'a büyük şok!

Türkiye’nin ev sahiplerinden olacağı 2017 EuroBasket’te 12 Dev Adam’ın turnuvaya gelip gelmeyeceğini merakla beklediği isim Ersan İlyasova, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile turnuvaya gelmeyeceğini belirtti.

Milli Takım'a büyük şok!

Ersan İlyasova; “2006 yılından bu yana Basketbol Milli Takım formasını gururla taşımaktayım. Takım arkadaşlarımla beraber birçok güzel başarıya imza attık. Ancak, bu sene çok yorucu bir sezon geçirdim ve NBA’de uzun süre belirsizliklerle dolu bir süreç geçirdim.” “Fiziken ve psikolojik olarak Milli Takımımıza katkı sağlayabilecek bir durumda değilim. Bu sebeplerden dolayı Milli Takıma katılamama ihtimalim hakkında Federasyonla son aylarda birçok görüşmemiz oldu. Bu vesileyle, üzülerek belirtmek isterim ki, bu yaz Milli Takımımızda yer alamayacağım. Milli Takımımızı bu şampiyonada gönülden destekliyor ve takip ediyor olacağım.” dedi.

NBA’deki bir diğer temsilcimiz Ömer Aşık da sezon boyunca süren sağlık sorunlarının devam etmesi nedeniyle EuroBasket kadrosundan çıkarılmıştı.

(NTV Spor)