Gazete Vatan Logo
Futbol Milli Takım'da değişim zamanı!

Milli Takım'da değişim zamanı!

Lüksemburg karşısındaki galibiyete yeni isimlerle ulaşan Türkiye Futbol Direktörü, bu oyuncuları takıma adapte etmeye çalışacak.

Milli Takım'da değişim zamanı!

Şener, Gökhan Gönül’e meydan okurken, Ozan Tufan da yeni bir joker olduğunu gösterdi. Hakan’ın da bankolar arasında olacağı belirtildi.

Hollanda beraberliğinin ardından Lüksemburg’tan 2-1’lik galibiyetle dönen A Milli Takımımız’da skordan çok, oynanan oyun ve sahadaki futbolcular konuşuldu.

As takımdaki 10 futbolcusunu Türkiye’ye gönderen, bunun yerine gençlere fırsat tanımaya çalışan Futbol Direktörü Fatih Terim’in, genç oyunculardan memnun kaldığı, haziran ayında oynanacak Kazakistan karşılaşmasına kadar çekirdek kadroya yeni isimleri adapte edeceği dile getirildi.

Lüksemburg karşılaşmasında kendini en çok gösteren isim Bursasporlu Şener oldu. Sağ bekte Gökhan Gönül’den eksiğinin olmadığını gösteren genç oyuncu, Fenerbahçeli rakibine adeta meydan okudu. Terim’in, Gökhan-Şener arasında zorlanacağı bile dile getirildi. Terim’in yüzünü kara çıkarmayan diğer isim de yine Şener’in takım arkadaşı Ozan Tufan oldu. Ön libero olmasına rağmen stoperde de iyi olduğunu gösteren Ozan, “Terim’in yeni jokeri” olarak lanse edildi.

Haberin Devamı

DURAN TOP KOZU

Ay-yıldızlı takıma yeni yeni ısınan Hakan Çalhanoğlu da bu ekibin bankoları arasında yer alacağının sinyallerini verdi. Hakan gibi duran top ustası diğer isim ise Mehmet Ekici... Trabzonspor’daki başarısıyla A Milli Takımı’na davet edilen Mehmet de kadroyu zorlayacak gibi görünüyor.

ALPER’İ DÜŞÜNDÜ

Hollanda ve Lüksemburg maçlarında forma giyemeyen Alper Potuk’un canı sıkıldı. İki karşılaşmada da süre alamayan futbolcuyu düşünen milli takım teknik heyeti, sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Fenerbahçeli oyuncuyu riske etmedi. Yeniden sakatlanmasının kulübünü de etkileyeceğini düşünen Fatih Terim, yetenekli oyuncuya iki maçta da görev vermedi.

(Skorer)