Gazete Vatan Logo
Galatasaray Milli yıldızı almaya gittiler!

Milli yıldızı almaya gittiler!

Yeni sezonda çok daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Cim Bom’da Terim’in yardımcısı Levent Şahin ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, dün Almanya’ya gitti. İkilinin, Wolfsburg kulübüyle Yunus Mallı için masaya oturacağı öğrenildi.

Milli yıldızı almaya gittiler!

Önümüzdeki sezon hem Süper Lig’de yeniden şampiyonluk hem de Devler Ligi’nde başarı hedefleyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldız ismi listesine alan ve teknik direktör Fatih Terim’in talimatları üzerine hareket eden Sarı-Kırmızılılar’da gündeme gelen oyuncuların başında, Yunus Mallı geliyor.

Almanya’nın Wolfsburg takımında forma giyen Yunus için Cim Bom’un resmen düğmeye bastığı öğrenildi. Terim’in yardımcısı Levent Şahin, dün sosyal medya hesabı Instagram üzerinden İdari Menajer Şükrü Hanedar’la birlikte uçaktan bir fotoğrafını paylaştı. Edinilen bilgiye göre Şahin ile Hanedar’ın, Almanya’ya uçtukları öğrenildi.

Kiralık formülü üzerinden...

Kulüpten konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, gelen haberlere göre ikilinin, Yunus için Wolfsburg kulübüyle görüşeceği ve pazarlıkları başlatacağı öne sürüldü. Bu sezon son anda Bundesliga’da küme düşmekten kurtulan Yeşil-Beyazlılar’dan ayrılıp, yeni bir maceraya yelken açmak isteyen 26 yaşındaki atak orta saha oyuncusu için kiralık formülü üzerinden masaya oturulacağı bildirildi. Terim’in de, milli takımdan eski öğrencisi olan tecrübeli futbolcuyu ikna konusunda devreye girmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)