Gazete Vatan Logo

Milliler açılışı yaptı

Ukrayna ve İzlanda maçları için toplanan Ay-Yıldızlılar dün ilk idmanını yaptı.

Milliler açılışı yaptı

Gruptaki 2. maçımızda Konya’da Ukrayna’yı ağırlayacak olan A Milli Takımımız hazırlıklarına bu şehirde başladı. Dünkü antrenmana sadece izinli olan Caner Erkin, Hakan Çalhanoğlu ve Yunus Mallı katılmadı.

2018 Dünya Kupası elemelerine deplasmanda aldığımız Hırvatistan beraberliğiyle başlayan A Milli Takımımız gruptaki Ukrayna ve İzlanda sınavları için dün ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in çağırdığı aday kadro, sadece 3 eksik isim dışında dün akşam Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde antrenman yaptı.

SAKATLANAN Hasan Ali Kaldırım’ın yerine kadroya dahil edilen Caner Erkin ile Almanya’dan gelecek olan Hakan Çalhanoğlu ve Yunus Mallı’nın katılmadığı antrenman basına açık bir şekilde gerçekleştirildi.

EMRE MOR GALİP

PAZAR akşamı kulüp takımlarıyla maça çıkan oyuncularımız dünkü idmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken diğer isimler ise dinamik ısınmayı takiben top kapma çalışması yapıp, daha sonra sınırlı alanda minyatür kaleli ve çift kaleli oyun oynadı.

ÇİFT kale maçta Harun Tekin, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Emre Mor ve Cenk Tosun’un yer aldığı kırmızı takım, Onur Kıvrak, Ahmet Çalık, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Olcay Şahan ve Mevlüt Erdinç’ten oluşan yeşil takımı 10-8 mağlup etti.

Haberin Devamı