Gazete Vatan Logo
Başakşehir MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir

MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.

MKE Ankaragücü - Medipol Başakşehir

CANLI ANLATIM:

64' Başakşehir'de tek golün sahibi Visca, ceza sahası yayından çok sert bir şut çekti. Genç kaleci Altay, aynı güzellikle topu çıkardı.

56' Ceza sahası çizgisine yakın bir yerden İrfan Can, sert bir şut çekti. Ankaragücü kalecisi Altay, güçlükle topu kornere çeldi.

Müsabakanın ilk yarısı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

27' Visca, Ankaragücü kalesi önünde topla buluştu. Plasesi Altay'da sekti. Bu kez de İrfan Can vurdu, kaleci Altay golü önledi.

24' İrfan Can'ın vuruşunda top, Yalçın'a çarptı, sekip yön değiştiren top, son anda kalecide kaldı.

GOL 8' Başakşehir, aradığı golü Visca ile buldu. İrfan Can'ın ortasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Visca, sert bir şut çıkardı; savunmada Yalçın'a da çarpan top filelerle buluştu:0-1.

6' Başakşehir yine Napoleoni ile gol aradı. Ceza sahası dışında yaptığı vuruşta top, yandan auta gitti.

3' Emre Belözoğlu'nun ortasında Napoleoni topla buluştu; ama şutu üstten auta gitti.

1' Ankaragücü maça hızlı başladı. Kubilay maçın hemen başında ceza sahası dışından sert bir şut gönderdi top üstten auta gitti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.

MKE Ankaragücü'nün ilk 11'i: Altay, Djedje, Yalçın, Kone, Pinto, Faty, Moulin, İlhan, Mokhtar, Cerci, Kubilay.

Medipol Başakşehir'in ilk 11'i: Mert, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, Emre, Mossoro, İrfan Can, Visca, Napoleoni, Riad Bajic.

Osmanlı Stadı'nda yapılması planlanan karşılaşma, saha zemininin elverişli olmaması nedeniyle Afyonkarahisar'daki Zafer Stadı'nda oynanıyor. Saat 20.00'de başlayan müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor.
Beş maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Demir Grup Sivasspor yenilgisi ile sona eren Medipol Başakşehir, 14 hafta sonunda 30 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgisi olan MKE Ankaragücü'nün ise 20 puanı bulunuyor.
Medipol Başakşehir'de kart cezalısı Manuel da Costa ile sakatlığı süren Alparslan Erdem bu mücadelede forma giyemeyecek.
Turuncu-lacivertli ekipte sarı kart cezası sona eren İrfan Can Kahveci görev yapabilecek, sakatlığı geçen Eljero Elia'nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Haberin Devamı