Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Monaco'ya karşı da 3-5-2

Monaco'ya karşı da 3-5-2

Devler Ligi provasını Al Faısaly önünde yapan F.Bahçe'de Pereira vasat oyuna rağmen yeni sisteminden vazgeçmiyor.

Monaco'ya karşı da 3-5-2

Fransız ekibi önünde sahaya süreceği 11’i şekillendiren Portekizli hoca, yetişse dahi forvette van Persie’nin yerine Emenike-Fernandao ikilisine şans verecek. Takımın en hazır ismi Aatif’ın da çarşamba kesik yeme ihtimali çok yüksek.

MONACO maçının son provasını Kadıköy’de basına kapalı olarak oynanan Al Faisaly mücadelesinde yapan F.Bahçe yine beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Vitor Pereira tüm hazırlık maçlarında denediği 3-5-2 sistemiyle maça başlarken özellikle yeni transfer Skrtel’in takıma uyumu dikkat çekiciydi.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde çarşamba günü oynayacağı Monaco maçının da 11’ni kafasında kuran Portekizli çalıştırıcı 3-5-2 ile bu maça çıkıp skora göre 4-4-2’ye geçecek. Van Persie’nin hazır olmadığı bir kez daha görülürken Aatif’ın kesik yiyebileceği de gelen bilgiler arasında.

YILDIRIM TAKIMI SORDU

EmenIke sakatlıktan yeni çıktığı için tam olarak hazır değil ancak çift forvetle maça çıkacak olan F.Bahçe’de Fernandao-Emenike ikilisinin Monaco maçında oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

PEREIRA defansın ortasına Skrtel’i koyup Kjaer’i sağda, Neustadter ise sol kanatta görevlendirdi. Takıma yeni katılmasına rağmen hücuma çıkışlarda Kjaer ile uyumlu olduğu gözlenen oyuncu teknik heyetten olumlu not aldı.

Bu arada stattaki hazırlık maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım, teknik direköör Vitor Pereira’dan takımın son durumu hakkında da bilgiler aldı.