Gazete Vatan Logo
Beşiktaş MOSSAD İstanbul'da göz açtırmıyor!

MOSSAD İstanbul'da göz açtırmıyor!

Hapoel Beer Sheva'nın İstanbul'da güvenliğini sağlamak için İsrail'in önde gelen iki güvenlik birimi MOSSAD ve ŞİN BET işbirliği yaptı, kafileye bazı kısıtlamalar getirildi. Sadece maç ve idman için otelden çıkış yapan Beer Shevalı futbolcuların, bunun dışında otelden çıkmalarına izin verilmediği belirtildi.

MOSSAD İstanbul'da göz açtırmıyor!

Beşiktaş ile karşılaşmak üzere İstanbul'a gelen Hapoel Beer Sheva'nın, ülkesinden korumalı geldiği ortaya çıktı. UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçı öncesinde kırmızı-beyazlı ekibin güvenliğini sağlamak üzere, İsrail'in önde gelen iki kurumunun işbirliği yaptığı öğrenildi.

MOSSAD (İstihbarat ve Özel Operasyon Birimi) ile ŞİN BET (Genel Güvenlik Servisi), futbolcuların, teknik adamların ve yöneticilerin İstanbul'daki güvenliği için iş bölümü yaptıkları ve takımı korudukları belirlendi. Kafileye zorunlu haller dışında kaldıkları otelden ayrılmamaları tembih edildi.

Otelden çıkış sınırlaması

Sadece maç ve idman için otelden çıkış yapan Beer Shevalı futbolcuların, bunun dışında otelden çıkmalarına izin verilmediği belirtildi. Futbolcuların alışverişe çıkmalarına veya sadece dolaşmak için ayrılmalarına da göz yumulmadığı kaydedildi.

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler