Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Motorsiklet festivalinde sazlı sözlü kınama

Motorsiklet festivalinde sazlı sözlü kınama

Motor tutkunları düzenlenen festivalde terörü kınadı

Motorsiklet festivalinde sazlı sözlü kınama

Antalaya'nın Manavgat ilçesinde bu yıl 6. sı düzenlenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali Cüan Bonama ve Buzuki Orhan konserleriyle çılgınca devam ederken önce Şehit cenazeleri ve terörü kınamak için konserleri iptal etme kararı alan Belediye Başkanı Şükrü Sözen Teröristleri sevindirmeyelim diyerek festivale katılan sanatçılara sahne verdi.

Konserler ve Kortej öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP li Belediye Başkanı Sözen," Gerek Suruç da gerekse yurdumuzun diğer bölgelerinde hayatlarını yitiren vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'dan rahmet kederli ailelerine baş salığı diliyorum. Çok üzüldük.Ama bu festival de Uluslararası bir organizasyon, iptal etseydik Vatan hainlerin ekmeğine yağ sürerdik. Bunu yapmadık. Kardeşçe geçen festivalimize onlara bir mesajda bizden gitsin bakalım. Festival boyunca katılan ülkeler ve yarışmacılarımız sporcularımız ellerininde ki dövizlerle terörü kınadık ve kınamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Bazı motorsiklet yarışmacıları ve vatandaşlar ise başkan Şükrü Sözen'e tepki yağdırdılar.3 gün içerisinde 40 dan fazla ölü ve şehit veren bir ülkede analar ağlıyor, ocaklar sönüyor. Neymiş efendim Manavgat da festival olmuş ülkemize madalyamı verecekler. Keşke her ilde olduğu gibi Manavgat'ımızda da bu konserler ve festivaller iptal edilseydi diyerek tepki gösteren Motorcuların büyük bir kıszmı korteje katılmazten caddelerde tur atan motor tutkunlarına hal gerektiği kadar ilgi göstermemesi dikkatlrden kaçmadı

Haberin Devamı