Gazete Vatan Logo
Futbol Mourinho için bomba iddia!

Mourinho için bomba iddia!

Futbolda son döneme damgasını vuran Çin kulüpleri, şimdi de teknik direktör Jose Mourinho’nun peşine düştü.

Mourinho için bomba iddia!

Son dönemde üst üste bomba transferler yapan Çin Süper Ligi takımlarının şimdiki hedefinin teknik direktör Jose Mourinho olduğu iddia edildi.

Shakhtar Donetsk’ten Alex Teixeira, Atletico Madrid’den Jackson Martinez ve Chelsea’den Ramires’i alan Çin kulüpleri, Türkiye’den Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm’ü ülkelerine götürmeyi başardılar.

Transferde harcadıkları astronomik paralarla ünlü futbolcuları ve hocaları Çin Süper Ligi’ne katmayı başaran kulüplerin şimdi de Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile ilgilendiği öne sürüldü.

Son olarak Chelsea’yi çalıştıran ancak başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verilen Jose Mourinho’nun, gelişmekte olan Çin Süper Ligi’ne katkıda bulunmak için olası bir teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.

İngiliz medyasının haberine göre, Manchester United ile de adı anılan Mourinho’nun, koltuğu sallantıda olan Hollandalı teknik adam Louis van Gaal’in yerine sezon sonunda göreve getirilmesi gündemde.

Bayern Münih’in teknik direktörü olan Pep Guardiola’nın da gelecek sezon Manchester City’nin başına geçecek olması, Jose Mourinho’nun en büyük rakibiyle yeniden karşılaşmak isteyebileceği iddialarını da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

(Sporcope)