Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Moussa Sow İstanbul'da

Moussa Sow İstanbul'da

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Moussa Sow, sabah saatlerinde İstanbul'a indi

Moussa Sow İstanbul'da

Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 17 milyon euro karşılığında sattığı yıldız Moussa Sow, sarı-lacivertli ekibe geri döndü.

Sarı-lacivertli kulüp, taraftarın sevgilisi olan 30 yaşındaki yıldız forveti 1 yıllığına kiraladı. Sow, Al Ahli'den kazandığı yıllık 3.5 milyon euro civarındaki ücretin aynısını Fenerbahçe'den de alacak. Sow, Fenerbahçe'nin "Kiralama ücreti ödeyemeyiz. Bu konuyu kulübünle hallet gel" demesi üzerine transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürüttü.

Son olarak önceki akşam Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile görüşüp, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum. Burada mutluyum ancak Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" dedi. Sow, Obaid'in "Sana çok para ödedik, gidişine bedelsiz izin veremeyiz" sözleri üzerine kulüpteki alacaklarından vazgeçti. Obaid de bunu kabul etti ve Sow'un F.Bahçe'ye dönüşü kiralık da olsa gerçekleşti. Transfer için Fenerbahçe'nin de kasasından da bir miktar para çıkacağı öğrenildi..

Haberin Devamı

(Radyospor)