Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Muharrem Usta'dan transfer açıklaması

Muharrem Usta'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, konuştu: “Beklentileri biliyoruz, eksiklerimizi de. Bizim tek hedefimiz 50. yıl değil, her yıl en iyisini yapacak kadrolar kurmak. Listemizde yazılan-yazılmayan çok oyuncu var. Alacağımız isimler için vereceğim tek garanti şudur; en az devre arasındaki operasyon kadar sonuç verecek.”

Muharrem Usta'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer dönemine ve 50. yıl hedeflerine dair çok flaş açıklamalar yaptı. Kendilerinden beklentileri çok iyi bildiklerini ve bu doğrultuda hareket ettiklerini söyleyen Bordo-Mavililer’in patronu, 1 sene değil her sene şampiyonluk mücadelesi verecek sportif ve ekonomik bir yapılanma içinde olduklarını söylerken, taraftarları hayli heyecanlandıracak mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Fırtına’nın yeni sezonu için çalışmalara çok erken başladıklarının altını çizen Usta özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Mükemmel bir tabloydu’

“Taraftarımız takımdan ne beklediğini ligin ikinci yarısında, yeni stadımızın yeni atmosferinde kısa sürede herkese gösterdi... İyi futbol, enerjik oyuncular, son düdüğe kadar mücadele eden bir Trabzonspor. O nedenle de bazen kaybedilen puanlar sonunda, bazen de kaybedilen maçın ardından oyuncularımızı alkışlayarak soyunma odasına yolladılar. Bu gerçekten de mükemmel bir tabloydu.”

‘Nokta atışı olacak’

“Transferde amacımız devre arasındaki gibi nokta atışı işlere imza atmak. Bunun için çok titiz davranıyoruz. Çok geniş çaplı çalışan bir ekibimiz var ama gerçekten güvendiğimiz isimlerle işbirliği yapıyoruz. Hocamızın elindeki liste de bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Listemizde yazılan-yazılmayan çok oyuncu var. Alacağımız isimler için vereceğim tek garanti şudur; en az devre arasındaki operasyon kadar sonuç verecek.”

Haberin Devamı

(Fanatik)