Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Muharrem Usta müjdeyi verdi!

Muharrem Usta müjdeyi verdi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transfer konusunda taraftarlara müjdeyi verdi:

Muharrem Usta müjdeyi verdi!

“Artık takviye konusunda isim üzerinden, ‘Şu oldu’ ya da ‘Olacak’ demek yerine, yapmamız gerekenin peşindeyiz. Bu seneki takımın çok farklı ve iyi olacağını düşünüyorum. Herkes umudunu korusun.”

SEZON başında Theo Bongonda, Kamil Ahmet Çörekçi, Juraj Kucka ve Burak Yılmaz takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, cuma günü sona erecek olan birinci transfer ve tescil dönemi öncesi 1 stoper ile 1 orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili Usta şunları söyledi: “İnsanlar yeni sezon için umutlular ve o umudu hep taze tutmak istiyorlar. Bütün Trabzonsporlular’ın böyle bir beklentisi var. İster istemez çok fazla sansasyonel haberler oldu. Onun da sonuna gelmekteyiz. Gereğini yapacağız. Bu seneki takımın çok farklı ve iyi olacağını düşünüyorum.
‘EN İYİSİ İÇİN’
BUGÜNLERDE en iyisini yapmaya çalışacağız. Artık transferde isim üzerinden, ‘Şu oldu’ ya da ‘Olacak’ demek yerine, yapmamız gerekenin peşindeyiz. Çok büyük aksilik olmazsa da herhalde bir şeyler yapacağız.
F.BAHÇE maçındaki beraberlik Göztepe karşılaşmasına etki yapmış olabilir. Bunu aman aman, koca hayatın yıkılışı gibi değerlendirmemek lazım. Umudunu kimse kaybetmesin” dedi.
USTA, Onur Recep Kıvrak’ın milli takıma alınmamasıyla ilgili ise “Seçilen oyuncular üzerinden eleştiriler çok fazla oldu. Doğru ya da yanlış isimler üzerinden. Ben burada çok net bir ifadeyle şunu söylemek isterim ki; toplum vicdanında yara açan konularda genelde hatalar vardır. Bunları yapmamak lazım.”

Haberin Devamı