Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Müjdat Yetkiner: Aziz Yıldırım benim liderim

Müjdat Yetkiner: Aziz Yıldırım benim liderim

Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Müjdat Yetkiner, süreçle alakalı konuştu.

Müjdat Yetkiner: Aziz Yıldırım benim liderim

Fenerbahçe'de alt yapı koordinatörü ve scout direktörü olarak görev yaptığı süre boyunca, bir dedikodu yüzünden kulüpten uzaklaştırıldığını söyleyen Müjdat Yetkiner şu açıklamaları yaptı:

"BİR DEDİKODUYLA UZAKLAŞTIRILDIM"

Bir dedikoduyla Fenerbahçe kulübünden uzaklaştırıldım. Beni kimse Fenerbahçe kulübünden tasfiye edemez.

"AZİZ YILDIRIM BENİM LİDERİMDİ, ONU SATAMAZDIM"

Ben Aziz Yıldırım'ı satmadım. Satamazdım. Ali Koç beni aradı. Beni aradığında kongre bitmişti Pazartesi günü ben kulübe gelmedim. Alt yapı koordinatörü ve scout direktörüyüm. Salı günü 14:00'te geldim. Randevu talep ettim başkandan. Ben bıraktım, biz kaybettik dedim. Bundan sonra Ali Koç kulübü iyi yönetsin, biz de yardımcı oluruz dedim.

"ALİ KOÇ'A KÜFÜR ETMİŞİM! ETMEDİM!"

Saffet, ben ve Kemalettin kahve içiyorduk. Kemalettin ve Saffet ile futbol okulu seçmelerini izliyorduk. Maçı izledikten sonra Ali Koç beni aradı. Bana küfür ediyorsun dedi. Ali Koç'a küfür ediyormuşum ben. Ben Ali Koç'a küfür etmedim. Etmem, edemem. Koç ailesine hayatta küfür edemem.

Haberin Devamı

"ALİ KOÇ'A KIZMIYORUM"

Ben bu kulüpte 4 sene alt yapı direktörlüğü yaptım. 3 Türkiye şampiyonluğu ve finalim var. Comollli'nin tüm profesyonel ilgili yaptığı sözleşmelerin amiri benim. Bizler kenara atılacak adamlar değiliz. Bizlerin yaptığı hizmeti bu camia zaten takdir ediyor. Ali Koç'a hiç kızmıyorum.