Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mümkün "Mert"ebe lider Fenerbahçe

Mümkün "Mert"ebe lider Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında Fenerbahçe deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'a konuk oldu.

Mümkün "Mert"ebe lider Fenerbahçe

Kanarya’nın 2. kalecisi Mert Günok, 3 tane % 100’lük gole engel oldu ancak 16’da Sinan’ı durduramadı. 53’te ev sahibi Serkan’la direğe takılırken, 80’de Bekir skoru dengeledi ve puanlar paylaşıldı

F.BAHÇE, 2. plana attığı Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmek için her şeyi denese de rakipler buna müsaade etmiyor. Öyle ki ligde Kasımpaşa’ya karşı sahaya sürdüğü 11’den 10 değişiklik yaptı İsmail Kartal. Maçı da 4 gençle tamamladı. Ama puan durumuna bir bakıyoruz, F.Bahçe hala lider!

ASLINDA Kayseri, Saracoğlu’nda 2-1 devirdiği rakibine karşı çok da etkili başladı maça. Henüz 3. dakikada Anıl, Mehmet Eren’in derinlemesine pasında vurdu ama pozisyonunu bozan Kadlec yüzünden auta vurdu. Bu dakikadan sonra F.Bahçe Webo ve Caner’in frikiğiyle rakip kaleyi yoklasa da gol evsahibinden geldi. Çıkana kadar takımın ve sahanın en iyisi Sinan, Çağlar’ın ortasında topu uzaklaştıramayan Kadlec ve Hasan Ali’nin zincirleme hatasını affetmedi ve 6 pastan kaleci Mert’i terse yatırdı.

RAMAZAN COŞTU

22’DE aynı ikili yine iş başındaydı ama bu kez son vuruşu ıskalayan Sinan, 25’te de Mert’e takıldı bu kez. Uzun süredir oynamayan Serdar Kesimal’ın sol kanattaki zaafından iyi yararlanan Kayseri, soldan yüklenmeye devam etse de Mert 34 ve 41’de Anıl’a geçit vermedi.

Haberin Devamı

İKİNCİ yarıda F.Bahçe oyuna ağırlığını koydu. 49 ve 50’de art arda kaçan pozisyonlar sonrası Kayseri yakaladığı en net atakta 53’te Serkan Kurtuluş’un sağdan getirip vurduğu topta direk engelini aşamadı. Bundan 10 dakika sonra da Turgut, savunmanın hatasından kaynaklanan pozisyonda karşı karşıya kaldığı Mert’e hediye etti topu.

İSMAİL Hoca’nın şans verdiği geçlerden Ramazan’ın dağa geçmesiyle ivme kazanan sarı-lacivertliler, bu oyuncunun önce M.Topuz ardından da Webo’ya attığı gollük paslardan yararlanamadı. 80’de ise tecrübe konuştu. Yine sağ kanattan başlayan ataklardan birinde korner kazanan F.Bahçe’de topun başına Hasan Ali geçti. Onun ortasında bomboş pozisyonda kafayla ağları bulan Bekir, takımını ipten aldı.