Gazete Vatan Logo
Galatasaray Muslera'dan itiraf gibi sözler

Muslera'dan itiraf gibi sözler

Galatasaraylı futbolculardan Fernando Muslera ile Jose Rodriquez, Konyaspor maçı sonrasında açıklamalar yaptı.

Muslera'dan itiraf gibi sözler

Muslera yeni kaleci formasının kendisine uğurlu geldiğini söyleyerek, "Çok önemli ve güzel bir galibiyetle dönüyoruz. Zor bir maçtı. Bütün takımı kutluyorum. 10 kişi maçın kontrolünü kaybetmedik ve ilk haftalarda atamadığımız golleri attık. Meha çok iyi bir futbolcu, çok iyi şut çeken futbolcu. Çok etkili. Maçtan önce de konuşmuştuk. Güzel bir gol attı. Futbolda bu tip şeyler oluyor. Geçen haftalarda yaptığım hatalar vardı. Ama benim içim rahat. Takım için elimden geleni yapıyorum. Arkadaşlarım, hocam ve kız arkadaşım, taraftarlarımız, ailem hep benim yanımda. Geçmişte yaptığım hatalar, bu hafta yediğim gol bunlar olabiliyor ama benim amacım takıma en iyi şekilde destek olmak." ifadelerini kullandı.

Formasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Muslera şunları dile getirdi;

"Çok güzel bir renk. Bursa’ya karşı bu kazakla oynamıştık, kazandım. Ben böyle şeylere inanırım. Bu maçta da kazandık. Bundan sonra da bu rengi giymeye gayret göstereceğim. Ama bu hakemin vereceği bir karar. Hakemin seçtiği bir forma. Umarım bu formayı seçmeye devam eder."

Haberin Devamı

'Gerçek Jose'yi göstereceğim'

Genç futbolcu Jose ise, "Çok önemli bir galibiyetti. İhtiyacımız vardı bu galibiyete. İnanılmaz bir motivasyon oldu 3 puan takım için. Yeni bir şehir, alışma süreci geçecek. Hocam ve arkadaşlarım hep destek oluyor. Her geçen gün daha iyi çalışıp bir an önce gerçek Jose'ye ulaşmaya çalışıyorum." dedi.