Gazete Vatan Logo
Galatasaray Muslera ile kritik görüşme

Muslera ile kritik görüşme

Cenk Ergün, Beşiktaş maçında yediği hatalı golle tepki çeken Uurguaylı kaleciyle görüşecek ve performans düşüklüğünün nedenlerini soracak.

Muslera ile kritik görüşme

Galatasaray'a geldiği günden bu yana en formsuz dönemini geçiren Fernando Muslera'nın neden düşüş yaşadığı merak konusu...

Futbol direktörü Cenk Ergün'ün Beşiktaş derbisindeki hatası nedeniyle tepki çeken Uruguaylı kaleciyle özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Ergün'ün Muslera ile yaşadığı düşüşün nedenlerini masaya yatıracağı ifade ediliyor.

SORUN ALTERNATİFSİZLİK Mİ?

Özellikle Claudio Taffarel'in gidişinin ardından düşüşe geçen tecrübeli eldivenin 'alternatifsizlik' nedeniyle de geriye gittiği belirtiliyor. Muslera'nın görüşmede söyleyecekleri de büyük bir merakla bekleniyor.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Yedirdiği golün ardından takımın direncini kaybettiğini ve Beşiktaş'ın daha coşkulu oynamaya başlayıp skoru açtığını düşünen Uruguaylı file bekçisi, takım arkadaşlarından özür diledi.

Büyük bir hata yaptığını belirten 'Nando'nun, "Sahada iyi şekilde mücadele ederken hiç istemediğim bir hata yaptım. Bu yüzden de maçı kaybettik. Hepinizden özür dilerim" dediği öğrenildi. (Takvim)