Gazete Vatan Logo
Galatasaray Muslera'nın isyanı

Muslera'nın isyanı

Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşananlar, sonunda Muslera’yı da isyan ettirdi. Uruguaylı kaleci soyunma odasında Dursun Özbek’le yapılan son görüşmede, “2-3 yıldır sürekli hoca değişiyor. Hangi sisteme alışacağımızı şaşırdık” diyerek sıkıntısını dile getirdi.

Muslera'nın isyanı

Galatasaray’da isyan bayrağını açan son isim Muslera oldu.

'Hangi sisteme alışacağımızı şaşırdık!'

TT Arena’daki Kasımpaşa yenilgisi sonrasında, kulüp başkanı Dursun Özbek’in soyunma odasına inerek önce Tudor’la, sonra da kendileriyle yaptığı görüşmede sıkıntıları dile getiren tecrübeli eldiven, “Şu anda yaşananlar bugünün sorunu değil” ifadesini kullandı. “2-3 yıldır sürekli hoca değişiyor. Bu bizim için önemli bir sorun” diyen Muslera, “Her gelen teknik direktör farklı bir oyun planı kullanıyor, doğal olarak hepsinin çalışma sistemi de farklı oluyor. Hangi sisteme alışacağımızı şaşırdık. Bu da doğal olarak sahaya olumsuz yansıyor” diye konuştu.

Eski hocayı istememişti

Muslera’nın bu isyanının perde arkasında, birlikte çalıştığı kaleci antrenörlerinin de sürekli değişmesi önemli rol oynuyor. Başarılı kaleci, son olarak Riekerink’in getirdiği kaleci hocası Hoek’le çalışmak istemediğini net şekilde dile getirmişti. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu krizi nasıl bastıracağı merak konusu.

Galatasaray'da hoca borsası

Haberin Devamı

Yıl Teknik direktör

2011-2013 Fatih Terim (2.5 yıl)

2013-2014 Roberto Mancini (9 ay)

2014 Cesare Prandelli (4 ay)

2014-2015 Hamza Hamzaoğlu (11 ay)

2015-2016 Mustafa Denizli (3 ay)

2016-2017 Jan Olde Riekerink (11 ay)

2017-... İgor Tudor (84 gün...)

(Fanatik)