Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Cengiz: Birlik beraberlik ruhunun devam etmesini istiyorum

Mustafa Cengiz: Birlik beraberlik ruhunun devam etmesini istiyorum

Sarı kırmızılı kulübün mevcut başkanı ve genel kurul başkan adayı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Birlik beraberlik ruhunun devam etmesini istiyorum

İŞTE MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI:

"Benden önceki 3 konuşmacı da, 3.'sü bana tahammül edemedi galiba, diğer iki adaya beni dinleyecekleri için teşekkür ediyorum. Galatasaray ne zaman ayrışmada minimize olmuşsa başarılı olmuştur. Galatasaray'da alaylı liseli ayrımı olmadığı sürece, Galatasaray sportif, mali ve idari anlamda başarılı olur. Ben seçim sürecinde ve seçim sürecinden sonra da bu birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesini istiyorum. Bana oy verenlerin de vermeyenlerin de sesinin yansıması oldum.

"Galatasaraylıyız, bununla gurur duyuyoruz. Olağanüstü ve zor şartlarda göreve geldik. Gerçek gerçektir. Şundan mutlu oluyorum ki; aday sayısı sadece demokrasiyle ayırt edilemez. Benle birlikte 4 aday var. Bu beni mutlu ediyor. Bayrak yarışında birçok arkadaşımız yeni listemizde yok. Seçilsek de seçilmesek de arkadaşlarımız adını altın harflerle tarihimize yazdırdılar."

"Toplam olarak 3 ay içerisinde 338 milyon TL'lik hasılat elde ettik. (O esnada slayt ekrana geldi) Bunu fotoğrafla çekerseniz, görülmesini istiyorum. (Gülüşmeler) Evet, ben de göremiyorum fotoğrafı. IT'cileri işten atabilirim. (Gülüyor) Şaka şaka. Ama liseliyse atarım. Şaka yapıyorum, ciddiye almayın."

Haberin Devamı

"Futbolculara gecikmiş ve biriken 100 milyon TL ödeme yaptık. Bizim kimseyle sorunumuz yok. Galatasaray'ın sorunları biriken sorunlar. Krediyi 996 milyon TL ile aldık, bugün kur artışına rağmen 967 milyon TL oldu. Localardaki satışımız arttı. 3 aylık giderimiz 326 milyon TL. 11 milyon TL karımız var."

"Galatasaray'ın geleceği kurtulacak. Teknokent, silikon vadisi. Feci sayıda bakanlık gezdim. Galatasaray'ın hangi menfaatleri için gittim, hepsini tek tek açıklayacağım ve onlardan özür bekliyorum"