Gazete Vatan Logo
Futbol Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt: İlk yumruğu kim attı bakmak lazım

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt: İlk yumruğu kim attı bakmak lazım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un Fatih Terim hakkında yaptığı 'Silici bozuk' açıklamasına cevap verdi. Cengiz ayrıca, Türkiye'nin ülke sıralamasında 11. sıraya düşmesiyle ilgili de değerlendirmede bulundu.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a yanıt: İlk yumruğu kim attı bakmak lazım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Cengiz, ezeli rakip Fenerbahçe ile yaşanan süz düellosunu da masaya yatırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gereken yanıtı verdiklerini ima eden Aslan'ın patronu, "Bize saldıran yöneticiye usulünce yanıt verdik. Herkese saygı duyuyoruz. Kimseye hiçbir camiaya laf etmeyiz. Kimseden de çekinmeyiz, bunu da herkes bilir" dedi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu tip söylemlerden kaçınmamız gerek. Biz Anadolu kulüpleri ile birlikte maç izleyen bir nesiliz. Çok kritik bir noktaya geldik. Ülke puanında geriledik, Şampiyon takımımızın ön eleme oynayacağı, kaç ön eleme oynayacağının tartışıldığı bir dönemdeyiz."

'İlk taşı kim attı!'

"Türk futbolunda kavga ve kaos istemiyoruz. Bu tip olaylarda ilk taşı kim attı, ilk kanı kim akıttı ona iyi bakmak lazım .Bize saldıran yöneticiye usulünce yanıt verdik. Herkese saygı duyuyoruz. Kimseye hiçbir camiaya laf etmeyiz. Kimseden de çekinmeyiz, bunu da herkes bilir."

Haberin Devamı

'Galatasaray saygı görüyor'

"Yurt dışında Galatasaray'a herkes bir saygı çerçevesi içerisinde. Biz Brugge'da iken tarihi bir an yaşandı kent için. Kente bir hava geliyor. Bu bir güzellik. Galatasaray ve Türk futbolu, Avrupa insanına, ülke insanına olumlu katkılar verecek hale gelmeli. Kişisel çekişmelerden kaçınmalıyız."

"Rakibe saygı kendine saygıdır. Biz bütün rakiplere saygı duyuyoruz. Biz en başarılı olunacağı şekilde, tutum belirlemeye çalışıyoruz."