Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Cengiz'den Falcao cevabı: Ahiret sorusu

Mustafa Cengiz'den Falcao cevabı: Ahiret sorusu

Galatasaray yeni göğüs sponsoru Terra Pizza ile imza töreni düzenliyor. Törende sarı-kırmızlı camianın başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'den Falcao cevabı: Ahiret sorusu

Galatasaray ile Terra Pizza arasındaki sponsorluk anlaşması neticesinde imza töreni düzenlendi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle;

"Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik gidişat ortada. Ben sevgili sponsorumuza teşekkür ediyorum. 18 milyon TL ve üzerinde ilk sene, 20 milyon TL ve üzerinde ücret ikinci sene olacak. Biz Avrupa'nın zirvesine çıktığımızda forma göğüs sponsorumuz bir boya firmasıydı. İnsanlar hep banka firması gibi firmalar bekliyor ama bu böyle değil. Milli bir firmamız ile anlaşma gerçekleştiriyoruz. Dünyada diğer büyük takımlar da pizza markalarıyla anlaşma içerisinde ama isim vermek istemiyorum. Bizim artık ağzımızdan çıkacak tek firma Tetra, pardon Terra Pizza olacak. Ben de söylemekte zorluk çekiyorum ama alıştıracağız hem kendimizi hem kamuoyunu.

Falcao sorusuna cevap: 'Ahiret sorusu gibi...'

DHA Muhabiri Serhan Türk'ün sorduğu "Eski sponsor Emre Akbaba'yı getirmişti, yeni sponsor da Falcao'yu getirir mi?" sorusuna Cengiz şu şekilde cevap verdi;

"Ahiret sorusu gibi oldu bu... Yeri gelmişken NEF'e ve Erden Timur Bey'e buradan teşekkür ediyorum. Hem sponsorlukları için, hem Emre Akbaba transferinde yardımları için. Artık yeni gözdemiz Terra Pizza, onlarla beraber dünyanın tepesine doğru yürürüz inşallah. Anlatabildim mi?'

Haberin Devamı

FETÖ söylemlerine tepki

'Florya'yı bazı kanallara kapatma kararı almasında bu iddiaların (FETÖ terör örgütü imaları) da etkisi oldu. Galatasaray'a toplu halde bir saldırı olduğunu görüyoruz. Hocamızın kararı, bizim de kararımızdır. Kurumlar ve muhabirlere değil, algıya bu tepki. Karşımızda TRT var, aslında karşımızda değil, devletin kanalı, yanımızda her zaman. Devletin ve milletin kanallarını kullanarak Galatasaray'ı bir terör örgütüyle bir araya getiremezsiniz. G.Saray'ı terör örgütüyle bir tutanlar, bilin ki o örgütün kripto üyeleri.