Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Cengiz'den Ndiaye'ye açık kapı!

Mustafa Cengiz'den Ndiaye'ye açık kapı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yayıncı kuruluş beIN Sports'a da konuştu!

Mustafa Cengiz'den Ndiaye'ye açık kapı!

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şampiyonluk için dört aydır uyumuyoruz desek yeridir. Şampiyonluk enerjimizi Galatasaray aşkımızdan aldık."

"İnancımızı belirtmek için kullandığım 'İnan Edin' terimi hem taraftar açısından bir slogan oldu hem de değerli rakiplerimizin bazı önemli isimlerinden de duydum."

"Hayatımda ilk defa bir penaltıyı izleyemedim. Gomis'in penaltı atma kararı Fatih Terim'in kararıydı ve onun cesaretine uygun bir riskti."

"Abdurrahim Albayrak'ın sağlığı şu anda yerinde değil. Hastaneye gitti, oradan kutlamalara gelecek. Abdurrahim'i zapt etmek kolay değil."

"Dün gece taraftarımız müthiş bir coşku yaşadı. Rakiplerimize saygılıyız ama bu şampiyonluk çok anlamlıydı. 21. şampiyonluğumuzda en büyük pay sahibi taraftarımızdır. Belki cebindeki son parayla Galatasaray'a destek veren taraftarlarımızın coşkusuna, dün gece tekrar hayran kaldık."

"Bu takımın şampiyonluğu tüm eski başkanlarımızın ve yönetimlerimizin katkısıyla elde edilmiştir."

"Bugün GS TV, saat 19.05 itibarıyla 'HD' yayın yapmaya başlayacak."

Haberin Devamı

"Camia bize bir görev verdi, tepki olarak geldik. Genel kurulumuz isterse görevimize devam edeceğiz. Bana sorsalar 'başkanlık mı, şampiyonluk mu?' deseler kesinlikle 'şampiyonluk' derim. Ben bir taraftarım. İçimdeki fırtınaları size anlatamam. Bizi yaşatan bu heyecan. İstenmezsem de elbette durmam, hiç ısrar etmem."

"Benim yakın arkadaşlarım çok sıkı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu. Ben her zaman yanımda o kardeşlerim varmış gibi konuşurum. Onları kırmayı asla istemem."

"Fatih hocamızın ekibi müthiş bir ekip. Fatih Terim'in göreve gelmesinde benim açıklamam etkili oldu."

"Bırakın soyunma odasını, ben hayatımda ilk defa sahaya Mehmet Sepil'in ricasıyla indim."

"Tudor'un bize açtığı 7 milyon Lira'lık tazminat davası var."

"Gençlerbirliği mağlubiyetinin acısı hala var. O yenilginin ardından taraftar sayesinde ayakta kaldık."

"Bütün Türk takımları gibi Galatasaray'ın da hedefi Avrupa kupalarında çatıda olmak. Bu sene Galatasaray'ın en büyük hedefi Avrupa'da ilk 8 takım arasına girmek."

Haberin Devamı

"UEFA, 6 Avrupa ülkesinin dışındaki tüm ülkelere taşra ülkesi gibi bakıyor. Hayalim Avrupa'ya giden tüm takımlarımızın başarılı olması. UEFA yetkililerine Galatasaray'ın misyonunu anlattık. UEFA, Galatasaray'ın kuruluş hikayesine çok şaşırdı. UEFA'ya her hafta rapor gönderdik ve bilgileri güncelledik. UEFA bizden açıklık, doğruluk ve samimiyet istedi.

"Ndiaye konusunda Fatih Terim ne derse o olur."

"Fatih Terim, Florya'yı yeniden inşa etti. Orası yıkık bir ev gibiydi. Fatih hocamızın tecrübesi bize çok konuda yardımcı oluyor. Derbi öncesinde antrenmanı taraftara açmak fikri de hocamıza aitti."