Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Cengiz: Hocamızla aramızda sorun yok

Mustafa Cengiz: Hocamızla aramızda sorun yok

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Teknik direktörümüzle en ufak bir sorunumuz yok. Hocamız dünya çapında. Ona hiç müdahale etmeyiz. Hocamızın değerini biliyoruz. Oyuncuların da bunu bilmesini istiyoruz. Sahada ölümüne mücadele eden bir Galatasaray olmasını diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Mustafa Cengiz: Hocamızla aramızda sorun yok

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetim kurulu olarak teknik direktör Fatih Terim'le en ufak bir sorunlarının olmadığını açıkladı.

İşte Cengiz'in sözleri: "Her konuda aynı fikirde olacağız diye bir şey yok. Görüş ayrılıkları tabii ki olacak. Terim ile oturup 5 dakika konuşalım, işleri çözeriz. Öyle de oldu, oluyor. Bir berabere kalıyoruz, bir bardak suda fırtına koparılıyor. Rakiplerimiz berabere kalınca galip gelmiş gibi seviniliyor, biz berabere kalınca ortalık yangın yeri. Şer cephelerinin, lağım farelerinin Galatasaray'a nasıl saldırdığını görüyoruz.

"Hocamıza müdahale etmeyiz"

Hocamız dünya çapında. Ona hiç müdahale etmeyiz. Hocamızın değerini biliyoruz. Oyuncuların da bunu bilmesini istiyoruz. Sahada ölümüne mücadele eden bir Galatasaray olmasını diliyoruz. 'Herkes işine baksın' derken ben Emlak Konut, Ziraat Bankası gibi şeyleri kast ettim. Biz inşallah Riva-Florya projemize devam edeceğiz. Galatasaray'ı yıpratmak isteyenlere söylüyorum, buradan size ekmek çıkmaz."