Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Cengiz müjdeyi verdi! Fatih Terim...

Mustafa Cengiz müjdeyi verdi! Fatih Terim...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, canlı yayında sarı-kırmızılı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, Fatih Terim ile imza töreni yapılacağını duyurdu.

Mustafa Cengiz müjdeyi verdi! Fatih Terim...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT SPOR'da yayınlanan Gündem Futbol’a açıklamalarda bulundu.

"İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız"

Galatasaray adının olduğu her yerde şampiyonluk için mücadele eder. Bursaspor maçı şampiyonluk ümitlerimizi pekiştirdi. İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız.

"İmza töreni gerçekleştireceğiz"

Gönüllerimiz birlikte. Hocamızla devre arasında imza töreni yapmak istedik, fırsat bulamadık. Şimdi yapalım desek bunu Genel Kurul'da oy almak için yapıyoruz değerlendirirler diye yapmadık. Genel Kurul'dan sonra hocamızla bir imza töreni gerçekleştireceğiz.

"Diagne transferi bizi zorladı ama"

Mbaye Diagne çok büyük bir oyuncu ve özellikle hocamızın istediği bir oyuncu. Teknik heyet ne derse, yapmaya çalışırız. Diagne transferi bizi zorladı ama doğru bir tercih. Biz hale UEFA'da artı durumdayız. Attığım her adımda forvet dediler. Ben bundan rahatsız olmadım. Bu ilgiyi gösterir. Taraftar takımına sahip çıkıyor. Ait olmak değil sadece, sahiplenmeniz gerekiyor. Diagne 3 golü hemen atamadı diye hemen yuhlamamamız gerekir. Roma bir günde kurulmadı, olacak.

Haberin Devamı

"Biz Eskişehir'den bir futbolcu aldık, çok zorlandık. İsim vermek istemiyorum. Biz de kendi evlatlarımızın yetişmesini ve parlamasını istiyoruz.

''Bursa maçına gitmedim diye eleştirildim"

Amatör branşlarda çok düşük bütçelerle oynuyoruz. 3 büyük kulübün büyük olmasının nedeni amatör sporlara verdikleri değerdir. 2011'den beri voleybolda ilk kez Türkiye Kupası finaline kaldık. Malatya'ya gittim, Bursa maçına gitmedim diye eleştirildim. Algıyı kırmak mümkün değil. Teşekkür beklemiyorum ama hakkaniyetli yorumlar bekliyorum.

"Statta 10 yıl olacak hiç bakım yapılmadı"

Stadın üstünün kapanması biraz zor görünüyor. Teknik olarak 1-2 yıl stadı komple kapatmak gerekiyor. Kapatırsak Olimpiyat yolu görünüyor. Bunu düşünemiyorum bile. Stadın boyanması için de telif hakkının dolması gerekiyor. Ama görüşmeler sürüyor. Stat açılışından beri neredeyse 10 yıl olacak hiç bakım yapılmadı. Hesap yaptırdık 10 milyon vermemiz gerekiyor. Ona veremedik Diagne'ye verdik.

Haberin Devamı

"Muslera'ya resmi bir teklif yok"

Belhanda'ya resmi teklif geldi diye biliyorum. Muslera'ya resmi bir teklif yok. Özellikle Muslera'nın son iki maçtaki performansından çok fazla memnunuz.

''Gökhan Töre'yle ilgilenmiyoruz''

Gökhan Töre hakkında yorum yapamam. Değerli bir kulübümüzün iç işleri sorunu. Gökhan Töre böyle bir açıklama yapmasa daha iyi diye düşünebilirim. Beşiktaş camiası için en güzel neyse onu dileyebilirim. Gökhan'ın transferiyle ilgimiz yok.

''Gomis'e asla git demedik''

Gomis gerçekten tatlı bir adam. Kişisel hiçbir sorunum yok, hocamızın da yok. Türkiye'den ayrıldıktan sonra ülkenin ve Galatasaray'ın değerini anladığını düşünüyorum. Seçimlere girse seçilecek neredeyse, o kadar seviliyor. Gomis'e asla git demedik. Ne Gomis, ne biz, ne hoca, asla kötü bir niyet yoktu ortada. Şartlar öyle gelişti.