Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Denizli bunalımı!

Mustafa Denizli bunalımı!

İddialara göre Teknik Direktör Mustafa Denizli, UEFA’dan çıkacak karara göre yeni sezonda devam edip etmemeye karar verecek.

Mustafa Denizli bunalımı!

Galatasaray ile sözleşme imzaladığı gün “Kara bulutlar bizim için sis” diyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, 2.5 aylık bir sürenin ardından Akhisar Belediye ile oynanan kupa maçında “Psikolojim bozuldu” noktasına geldi. Bu maç sonrasında yönetime mesajlar gönderen tecrübeli teknik adam, takımının bir türlü istediği düzeyde futbol oynayamamasından da rahatsızlık duyuyor.

Sunduğu listeden yönetimin transfer yapamaması ve tam aksine Burak Yılmaz’ın satılması Mustafa Denizli’nin içten içe isyan bayrağını açmasına neden oldu. Kulübe yakın kaynaklar, geçen günlerde “Galatasaray’ı yarı yolda bırakmam” dese de Denizli’nin, UEFA’nın Avrupa’dan vereceği men cezasına göre sezon sonunda sarı-kırmızılılarla yoluna devam edip etmeyeceğine karar vereceğini belirtiyor.

SEZON SONU GİDİYOR MU?

Kupadaki Akhisar Belediyespor maçı sonrasında “Psikolojim bozuldu” diyen Mustafa Denizli’nin sezon sonundaki akıbeti de şimdiden merak konusu olmaya başladı. Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atmasına karşın üst üste yaşanan talihsizlikler nedeniyle sezon sonunda görevi bırakmayı düşünen başarılı teknik adam, UEFA’nın ceza konusunda vereceği karar ve yönetimle yapacağı toplantı sonrasında yol haritasını kesin olarak çizecek.

Haberin Devamı

(AMK)