Gazete Vatan Logo
Galatasaray Denizli: İlahi adalet var!

Denizli: İlahi adalet var!

Galatasaray, Gaziantepspor karşısında 1-0 galip gelirken, teknik direktör Mustafa Denizli, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi.

Denizli: İlahi adalet var!

Galatasaray, Gaziantepspor karşısında 1-0 galip gelirken, teknik direktör Mustafa Denizli, sarı-kırmızılıların performansını yorumladı.

Lig Tv ekranlarında konuşan Denizli, "İlahi adalet var" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun ekibinin hakettiği bir galibiyet aldığını söyleyen deneyimli isim, "İlahi adalet var. Gaziantepspor puanla dönseydi yazık olurdu. Hiç bir şey yapamadılar. Galatasaray, her yerden geldi. Sadece son hareketler doğru değildi. Kaleyi sıyırdı, olmadı... İkinci devre yüzde 90 Antep sahasında ve ceza alanı çevresindeydi oyun. Antep de rahat puan olarak. Ama Galatasaray'ın başka çaresi yoktu. Öyle ya da böyle kazandı. Hakan Balta da ilk golünü attı. Hayati golleri vardı. Attığı gol sıralamayın değiştirdi." dedi.

Denizli'den pankart yorumu!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçta Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Tümer Metin için açılan pankartlara Mustafa Denizli'den yorum geldi.
"O pankartlar benim icimi acıttı" diyen Mustafa Denizli, "Benim futbolda iki yuvam oldu, biri Altay biri de Galatasaray. Biri beni büyük Mustafa, diğeri de Mustafa Denizli yaptı. Mustafa Denizli'ye selam veriyorsanız bunun sebebi Galatasaray camiasının bana duyduğu sevgidir. 30 yaş civarı olan jenerasyon benim Galatasaray'daki dönemime yetişmemiştir. Hoca olarak Galatasaray başına geldiğim ilk yıl da bana hayatımın en büyük onurunu bu camia yaşattı. 110 yıllık Galatasaray camiasına bakın bakalım kaç kişi jubilesini Galatasaray formasıyla yapmıştır." dedi.

Haberin Devamı