Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mustafa Denizli’den ilginç istek!

Mustafa Denizli’den ilginç istek!

Galatasaray'dan ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli'nin son görüşmede yönetimden ilginç bir istekte bulunduğu ortaya çıktı.

Mustafa Denizli’den ilginç istek!

Galatasaray ile teknik direktör Mustafa Denizli'nin yolları ayrıldı. Ligde Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası istifa düşündüğünü açıklayan 66 yaşındaki teknik adam sonraki gün yönetimle görüşerek görevini bıraktı.

'HAYATIMDA HİÇ BÖYLE HİSSETMEDİM'

Gaziantep'te Sarı-Kırmızılı taraftarların 'Denizli, rezil ettin bizi' şeklindeki tepkilerinden etkilenen tecrübeli teknik adam, tepkilerin TT Arena'da daha büyük bir boyuta ulaşmasından çekindiği için ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Yakın çevresine çok üzüldüğünü söyleyen Denizli, 'Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim' diyerek dert yandığı öğrenildi.

'SPORTİF DİREKTÖR OLARAK KALAYIM'

Sarı Kırmızılı takımda teknik direktörlük görevini bırakmak isteyen Denizli'nin, başkan Dursun Özbek ile yaptığı son görüşmede ilginç bir talepte bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Özbek'e 'Sezon sonuna kadar sportif direk olarak kalayım' isteğini iletti ancak olumsuz yanıt aldı.

(Express Gazete)