Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Mustafa Denizli'den şampiyonluk kehaneti

Mustafa Denizli'den şampiyonluk kehaneti

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, ligin 29. haftasına ikinci olarak girmeleri durumunda şampiyon olabileceklerini söyledi.

Mustafa Denizli'den şampiyonluk kehaneti

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Denizli, ligin 29. haftasına ikinci olarak girmeleri durumunda şampiyon olabileceklerini söyledi.

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayabileceklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu tablo anormal bir tablo değil. Bu takım futboldan keyif almalı. Ben de kulübede keyif almalıyım. Bütün bunları yaptık. Futbolda geriye dönüp bakmamalısınız ama sadece penaltıları gole çevirseydik, bugün liderdik. Beşiktaş gibi şampiyonluğun en büyük rakiplerinden birini 4-1 yenmek, bizim adımıza iyi bir şey. Seyirciler bizim maçlarımızda ortalama 4 gol izliyorlar. Bir çoğunu biz atıyoruz, bir çoğunu da biz yiyoruz. Daha iyisi olabilirdi. Kasımpaşa gol yemekten korkmuyor. Bu hoşuma gitmiyor ama felsefemiz, yediğimizden bir fazla atmak. Düşüncelerimin 3-5 puan gerisinde kaldık. Kötü mü? Değil ama daha iyi olabilirdi. Göreve gelirken Kasımpaşa'yı ilk kez Avrupa'ya çıkaracağımıza inandık. Bu hedeften asla sapmayacağız. 29. haftaya böyle bir tablo ile girersek şampiyon oluruz. " diye konuştu.

Haberin Devamı

Denizli'nin basın toplantısı

Denizli, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Saha avantajını iyi kullandık. Tüm ilk yarı boyunca en fazla gol izlenen maçlar Kasımpaşa'nın mücadeleleri oldu. Bugün de öyle oldu, pozisyonlarımız çoktu. Neticede 4-1'lik skorla ilk yarıyı bitirdik. En azından sezon başında koyduğumuz hedeflerden geri düşmedik." diye konuştu.

Ligin ilk yarısında penaltı da kazandıklarını ancak bunları değerlendiremeyince zirveden uzak kaldıklarını vurgulayan Denizli, "Yarışın içinde olduğumuzu bugün net şekilde gösterdik. Çalışma ve değerlendirme dönemi olarak kullanacağımız 25 günlük süreç var. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanırsak daha iyi bir ikinci yarının bizi beklediğini söyleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş karşısında iki gol atan Diagne'nin gol yollarında önemli bir isim olduğunu anlatan Denizli, "Hava ve yer toplarında etkili. Pozisyon bilgisi gelişmiş. Oyun yapımız da gol atmasına uygun. Umarım böyle devam eder." diye konuştu.

Haberin Devamı

VAR kararıyla attığı gol sonrası maskeyle sevinç yaşayan Diagne'nin bunu ikinci kez yaptığını ve bu nedenle kendisine ceza verilip verilmeyeceği sorusunu Denizli, "Her hareketin bedeli vardır. Takım adına görülen her sarı kart benim için muteberdir. Bu ekstra olaylar, anlık sevinçler bazen ilerleyen dönemlerde zarar verebilir. O da çok seviniyor. Ödül varsa bazı şeylerde ceza da vardır." ifadelerini kullandı.