Gazete Vatan Logo
Konya Spor Mustafa Reşit Akçay başarının sırrını açıkladı!

Mustafa Reşit Akçay başarının sırrını açıkladı!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı aldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Reşit Akçay başarının sırrını açıkladı!

Beşiktaş'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirten Akçay, "Şu an bir duygu yoğunluğu var. Allah her antrenöre nasip etsin bunu. Gerçekçi konuşsam haddimi aşar mıyım acaba? Temiz kalple çalışıldığı zaman, Rabbim karşılığını veriyor. Beşiktaş çok güçlü bir takım. Bize sorunlar yaşatabilirdi ama çocukların ayakları bizi buraya getirdi. Her şeyden çok az olmasının yerine, bir şeyden çok olmasını tercih ediyorum. Müsabakayı kazanmak için çıkıyoruz. Biz duruşumuzu her maçta yansıtacağız. Bazı transferlerimiz ile birlikte daha da güçleneceğiz." ifadelerini kullandı.

Akçay, "Mücadelenin karşılığında bu maçı aldık ve hak ettik diyebiliriz. Ama Allah’ın teveccühü de yanımızdaydı. Biz de yapabileceğimiz hızlı oyundu ve yardımlaşmaydı. Bizim heybemizde bunlar vardı bu akşam. Hepsi bir araya geldi ve bu maçı kazanmış olduk. Gerçekten çok güzel. Şuan da üzerimizde bir sarhoşluk var. Tam tanımlayamıyoruz neler olup neler bittiğini. Yarın kahvaltı yaptıktan sonra kendimize gelebiliriz. Güzel şeyler ancak bunun arkasını da getirmek gerekiyor. Kupa size bir sorumluluk getiriyor. Arkadaşlarımızla konuşup disiplinimize ve çalışmaya devam edeceğiz. Çalışan ve dürüst antrenörlere de kupa nasip olur inşallah. Şu anki oyun sizi de bizi de yanıltabilir. Bunun tahminlerini iyi yapmak lazım. Önümüzdeki günlerde inişler ve çıkışlar olacaktır. Karşılaşacağımız sorunları biliyoruz. Dediğim gibi bunları tartışacağız. Beşiktaş güçlü bir takımdır. Bunlar tehdit edici takımlar. 4 büyük takım her zaman sizi tehdit eder. Ligi tehdit eder. Genelde oynadıkları maçlar önemlidir” diye konuştu.
"Eksikliği yönetimde yaşıyorum"
Her zaman mevcut olan oyuncular ile yoluna devam ettiğine dikkat çeken Akçay, “Mevcut kadromdaki tüm oyuncuları severek onlarla iyi anlaşıyorum. Ben eksikliği içimde yaşıyorum. Eksikliğimi yönetimle yaşıyorum ama dışarıyla ve sizlerle paylaşmıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı