Gazete Vatan Logo
Futbol Mustafa Yumlu Gomis'in kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili konuştu

Mustafa Yumlu Gomis'in kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili konuştu

Galatasaray maçında Gomis’in kırmızı kart gördüğü pozisyonun kahramanı Akhisarlı Mustafa Yumlu, o anları anlattı: “İnsanların abartılı tepki yorumunu anlamıyorum. Müdahale direkt yüzüme geldi, canım yandı. Zaten Gomis de maç sonunda o pozisyon için özür diledi”

Mustafa Yumlu Gomis'in kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili konuştu

Haftanın en çok konuşulan pozisyonlarından biri, Galatasaray-Akhisar maçında Gomis’in Mustafa Yumlu’ya yaptığı faul sebebiyle atılmasıydı. Çok yorum yapıldı, Mustafa Yumlu’nun ‘abartılı’ bir tepki verdiği iddia edildi. Olayın kahramanı olan Akhisar’ın savunma oyuncusu, o anlarla ilgili konuştu:

‘Gomis ile konuştum’

“Beni bilenler böyle abartılı tepkiler vermeyeceğimi bilir. Ancak çok samimi söylüyorum ki, o pozisyonda direkt yüzüme bir müdahale olduğu ve canım çok yandığı için böyle bir tepki verdim. Asla abartmak, ekstra bir tepki vermek gibi bir niyetim yoktu. Hakemin kararını etkilemek için de bir şey yapmadım, yapmam. Sadece canım yandığı için böyle bir tepki verdim. İnsanların böyle bir pozisyondan sonra üzerime gelmesini, farklı yorumlarda bulunmasını anlamakta gerçekten de zorluk çekiyorum. Zaten pozisyon ile ilgili olarak maçtan sonra Gomis de bizim soyunma odamıza geldi. Benimle konuşmak istedi ve o anlarda kasti bir hareketinin olmadığını söyleyip, yaşanan pozisyon için özür diledi. Ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, herkesten de aynı saygıyı bekliyorum.”

Haberin Devamı

(Fanatik)