Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Mutlu Topçu: Toparlanmamız gerek

Mutlu Topçu: Toparlanmamız gerek

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen Gaziantepspor'da teknik direktör Mutlu Topçu, daha fazla mücadele ederek toparlanmaları gerektiği söyledi.

Mutlu Topçu: Toparlanmamız gerek

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Topçu, küme düşme hattında bulunan takımlarla aralarındaki puan farkının 6'ya düştüğünü ifade etti.

Son haftalarda duran toplardan yedikleri gollere işaret eden Topçu, aynı sıkıntılarının Gençlerbirliği karşısında da devam ettiğini belirtti.

Ligde 4 maçlarının daha olduğunu anımsatan Mutlu Topçu, "(Acaba üst sıralara çıkabilir miyiz) diye hesap yaparken, şimdi endişe duyuyoruz. Alt sıralarla aramızda 6 puan var. 4 maç için iyi bir puan farkı. Artık bizim daha fazla mücadele edip, toparlanmamız gerek." diye konuştu.

Gaziantepspor taraftarlarının maç sırasında yaptığı eleştirel tezahüratlara da değinen Topçu, şunları kaydetti:

"İlk 18 maçta 26 puan toplayan bir takımız. Biz de bu takımın başındaydık. Taraftarın benzer tezahüratları ilk yarıda da vardı. Biz yeni gelmedik. Devre arasında değişime gidildi. Giden oyuncular var, yerine gelen oyuncuların performansı önemli. Sıkıntı çektiğimiz mevkiler çok net görülüyor. Forvet hattında çok büyük sıkıntı çektik. Sezon başında herkes sıkıntı çekeceğimizi söylüyordu. Gelinen noktada 6 puan ilerideyiz. Demek ki iyi işler yapmışız. Aslında bugün futbolcu arkadaşlarımız çok istedi ama istek ve arzu da bir yere kadar."

Haberin Devamı