Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nabil Dirar: Sahada ölebilirim!

Nabil Dirar: Sahada ölebilirim!

Nabil Dirar, Fas ve Fenerbahçe hakkında oldukça çarpıcı ifadeler kullandı. Fenerbahçe’yi sevdiğini aktaran tecrübeli oyuncu, milli takım konusunda da, “Sahada ölebilirim” yorumunu yaptı.

Nabil Dirar: Sahada ölebilirim!

Fenerbahçe’de bu sezon Ersun Yanal’ın gelişiyle performansını yükselten ve takımın istikrarlı isimlerinden olan Nabil Dirar, Fas basınına bir röportaj verdi. Hem Fenerbahçe’deki durumu hem de Fas Milli Takımı ile ilgili konuşan Dirar çarpıcı ifadeler kullandı.

Dirar, bu sezon Fenerbahçe ile sıkıntılı bir yıl geçirdiklerini aktarıp, “Bu sezon oldukça zor geçti. Yeni başkan, yeni bir yönetim ve yeni teknik direktör. Takımda sürekli değişimler oldu. İlk dönemlerde ben oynamadım, kadro dışıydım. Sonra takıma geri dönebildim. Umarım gelecek yıl her şey daha iyi olur” dedi.

Küme düşme hattına kadar indiklerini anlatan Faslı, “Küme düşme hattına inip, o korkuyu yaşadık, bu doğru. Çünkü çok şanssız maçlar oynadık. O korkuyu gördük ama daha sonra kazanmaya başladık. Biraz nefes aldık.

Türkiye’yi yıllardır bildiğini belirten tecrübeli oyuncu, “Brüksel’de Belçika’da çocukluk dönemimde arkadaşlarımla hep kafeye gider Fenerbahçe-Galatasaray maçlarını seyrederdik. Kafamın köşesinde hep böyle bir hayalim vardı. Türkiye’ye gitme fırsatım çıkınca da kaçırmadım. Benim için çok güzel bir tecrübe. Bütün şehir, statlardaki atmosfer, her şey güzel. Lig de kaliteli ve teknik futbolcular var. Fiziksel bir lig” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin ekonomik sıkıntılarından da söz eden Dirar, “Her yerde şu anda bir kriz var. Fenerbahçe’de bir kampanya yapıldı ve ciddi bir destek alındı” yorumunu yaptı.

Milli takımda oynamanın kendisi için çok özel olduğundan bahseden Nabil Dirar, “Milli marşımızı duyduğum zaman etkileniyorum. Fas için forma giydiğim anlarda, o anlarda sahada ölebilirim” diye konuştu.

(Skorer)