Gazete Vatan Logo
Süper Lig Nabil Ghilas: Göztepe taraftarı muhteşem

Nabil Ghilas: Göztepe taraftarı muhteşem

Eskişehirspor’u yenerek 14 yıllık özleme son veren Göztepe’nin flaş transferi Nabil Ghilas ilk röportajını verdi.

Nabil Ghilas: Göztepe taraftarı muhteşem

14 yıl sonra Süper Lig’e yeniden yükselen Göztepe’nin forveti artık kaliteli ayaklara emanet. Sarı-Kırmızılılar, geride kalan sezonda, takımı Gaziantepspor’un küme düşmesine rağmen 8 golle yıldızlaşan golcüsü Ghilas’ı renklerine bağladı.Osmanlıspor başta olmak üzere Başakşehir, Bursaspor ve Gençlerbirliği ile adı defalarca anılan Cezayirli golcüyü kimseye kaptırmayan Sarı-Kırmızılılar, sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Seefeld kasabasında sürdürürken biz de başarılı oyuncuyla bir araya geldik. Hedeflerini dinledik. Yeni takımı hakkında umut dolu açıklamalar yapan Ghilas oldukça heyecanlı.

Levante, Cordoba ve Porto formalarıyla adından söz ettiren Ghilas’ın İzmirliler’e mesajları: ‘Taraftar hırslandırıyor’ “İlk defa kalabalık tribünler önünde maça çıkmayacağım. Daha önce de defalarca yaşadım bunu. Dolu tribünler önünde oynamak benim için baskı unsuru değil asla. Aksine bu durum beni çok daha fazla hırslandırıyor. Daha iyi mücadele etmemi sağlıyor. Yani tribünde ne kadar daha fazla taraftar olursa ben de o kadar fazla motive olabiliyorum.” ‘Desteklesinler yeter’ “Göztepe’de de bu fazlasıyla var açıkçası. Şu ana kadar Göztepe taraftarı hakkında çok güzel şeyler duydum. Duymaya da devam ediyorum. Onlar gerçekten mükemmel. Ben de en iyi performansımı gösterip onlarla birlikte birçok mutluluğu yaşamak için buradayım. Her maç sonuna kadar bizi destekledikleri takdirde çok başarılı olacağımıza inancım tam.”

Haberin Devamı

‘Jahovic’le golleri sıralayacağız’

“Takımın geçen sezonki Play-Off şampiyonluğuna 21 golle katkı sağlayan Adis Jahovic ile çok iyi bir ikili olacaklarını vurgulayan Cezayirli yıldız, “Adis Jahovic bu takımın şampiyonluğunda attığı gollerle önemli rol oynamış bir oyuncu. Bunun yanı sıra çok da iyi bir insan. Buraya geldiğim günden bu yana onunla hem saha içerisinde hem de saha dışında oldukça iyi anlaşıyoruz. Umarım bu sezon sonuna kadar böyle devam eder ve Göztepe için ikimiz de gollerimizi sıralarız” ifadelerini kullandı.

'Bütün yıldızlarla rekabete hazırım'

Süper Lig’de çok kaliteli forvetlerin bulunduğunu ve onlarla rekabet etmekten çekinmediğini ifade eden başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de geçen sezon çok iyi forvetler vardı. Eto’o, Van Persie, Adebayor... Dünyaca ünlü oyuncular bunlar. Onlarla aynı ligde mücadele ettim. Zaten daha önce de oynadığım liglerde, örneğin İspanya’da dünyanın en iyi futbolcularına karşı forma giydim. Bir forvet oyuncusu olarak bu tarz rekabet ortamlarına hazırım her zaman. Türkiye’ye gelen yeni yıldızlar da var ama benim için değişen bir şey olmayacak.

Haberin Devamı

Üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim.”

'Fiziğimi Göztepe için kullanacağım'

“Güzel bir takımımız ve takım içerisinde de iyi bir ambiansımız var. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Kendi adıma en önemli özelliğim fiziğimi sahada iyi kullanabiliyor olmam. Bu avantajımı Göztepe formasıyla da en göstermek istiyorum.”

‘Buraya başarılar yaşamaya geldim’

Cezayir Milli Takımı’yla 2014 Dünya Kupası, Porto ile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi yaşayan başarılı oyuncu, Göztepe’deki hedefleri hakkında ise, “Kariyerim boyunca çok önemli takımlara karşı önemli maçlara çıktım. UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası... Kariyerime ilk başladığımda bu organizasyonlarda yer almak, sahada olmak en büyük hedeflerim arasındaydı. Hepsini tek tek gerçekleştirdim. Yani hedeflediğim birçok şeyi gerçekleştirdim. Bundan sonrası için ise tek düşüncem Göztepe. Çok güzel bir kulübe geldiğimi biliyorum ve bu güzel kulüple büyük başarılar yaşacağıma inanıyorum” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

(Fanatik)