Gazete Vatan Logo
Galatasaray Nagatomo seferi başladı

Nagatomo seferi başladı

Sarı-kırmızılılar, Japon oyuncu için görüşmeleri başlatıyor.

Nagatomo seferi başladı

Bu sezon G.Saray’ın şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan Yuto Nagatomo için Inter ile pazarlık aşamasına gelindi. Japonya Milli Takımı’nda forma giyen oyuncu için Aslan, 1 milyon euro ve bonuslarla masaya oturacak.

G.SARAY, transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ancak şampiyonlukta büyük payları bulunan Yuto Nagatomo ile Jason Denayer’in mutlaka alınmalarını isterken sarı-kırmızılılar da artık düğmeye bastı.

İTALYAN basınına göre sarı-kırmızılılar, Inter ile görüşmek üzere İtalya’ya giderken Abdurrahim Albayrak da görüşmelerde yer alacak. Bu sezonun devre arasında Inter’den yarım sezon için kiralanan 32 yaşındaki Japon oyuncuyu İtalyan ekibi de satmaya sıcak bakıyor. UEFA ile finansal fair play konusunda başı dertte olan ve kadro kısıtlaması ile karşı karşıya kalan Inter, Nagatomo ile yollarını ayırmak isterken 3 milyon euro gelir bekliyor.

KONTRATI BİTİYOR

ANCAK bu rakam G.Saray’ın ödeyeceğinin bir hayli üzerinde. Inter ile pazarlık masasına oturacak olan G.Saray’ın elindeki koz ise oyuncunun sadece 1 yıl kontratı kalması ve G.Saray’da yola devam etmek istemesi. Bu nedenle sarı-kırmızılılar 1 milyon euro artı bonuslarla Inter’e teklife hazırlanırken yine İtalyan basınına göre Inter de oyuncuyu göndermek için indirime gitmeyi kabul edecek durumda.

Haberin Devamı