Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nani resmen Fener'de

Nani resmen Fener'de

Fenerbahçe, Luis Nani'nin transferi için kendisi ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı!

Nani resmen Fener'de

Bombayı dün patlatan Kanarya, Nani’nin transferi için M.United ve oyuncuyla görüşmelerin başladığını, Portekizli’nin de pazar İstanbul’a geleceğini duyurdu

F.BAHÇE dün transferde uçtu... Kanarya, Porto’dan kaleci Fabiano ve stoper Abdoulaye Ba’nın kiralandığını açıklarken taraftarların beklediği asıl bomba gecenin geç saatlerde patladı. F.Bahçe, Nani’nin transferi için oyuncu kulübü Manchester United ile görüşmelere başlandığını 23.10 sularında açıkladı.

SON 1 aydır gündemde olan yıldız futbolcu için son birkaç günde vites yükselten sarı-lacivertlilerde sportif direktör Terraneo, Portekiz’e gitmiş ve oyuncuyu ikna etmek için çalışmalara başlamıştı. Bu girişimler sonuç verirken dün yapılan açıklama ile bir dünya yıldızının daha sarı-lacivertli formayı giyeceği müjdelenmiş oldu.

ŞU ana kadar görüşmelere başlandığını duyurduğu oyuncular içinde yalnızca Younes Belhanda’yı kadrosuna katmayı başaramayan F.Bahçe, Nani’nin hangi tarihte İstanbul’da olacağını da duyurdu.

KONTROLE GİRECEK

SARI-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Portekizli yıldız pazar günü Türkiye’de olacak. F.Bahçe’nin Nani ile ilgili, taraftarlarını sevince boğan açıklaması şu şekilde: “F.Bahçe Futbol A.Ş., Nani’nin transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Nani, 5 Temmuz Pazar günü İstanbul’a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmeler İstanbul’da devam edecek.”

Haberin Devamı