Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Napoli'den Beşiktaş'ın yıldızına kanca

Napoli'den Beşiktaş'ın yıldızına kanca

Siyah-beyazlıların Porto'dan kiraladığı ve 10 milyon euroluk satış opsiyonuyla takıma kattığı Aboubakar, İtalyan ekibi tarafından yakın markaja alındı. Beşiktaş, bu futbolcunun transferi için aceleci davranmayacak ve sezon sonunu görerek karara varacak.

Napoli'den Beşiktaş'ın yıldızına kanca

Beşiktaş'ın bu sezon Porto'dan kiraladığı ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki golleriyle parlattığı Vincent Aboubakar, şimdiden Avrupa'daki bir çok kulübün radarına girdi. Beşiktaş'a gelmeden önce de Fransız ve İngiliz kulüplerinin transfer listesinde olan Kamerunlu oyuncu için, Napoli'nin sezon sonunu beklediği iddia edildi.

Napoli ile oynanan maçta attığı iki golle, dikkatleri üzerine çeken Aboubakar, Fransa'daki performansına yaklaşması nedeniyle İtalyanlar tarafından mercek altına alındı. Beşiktaş 10 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla sözleşme yaptığı futbolcu için aceleci davranmayacak.

Sezon sonu opsiyonunu kullanıp kullanmama konusunda şimdilik kararsız olan Beşiktaş Yönetimi, sezon sonundaki durumuna bakacak. Aboubakar'ın mayıs ayına kadar olan performansına göre hareket edecek olan siyah-beyazlı yönetim, belli bir gol ve asist sayısına ulaşılması durumunda, satış opsiyonunu devreye sokacak.

Aboubakar'ın, Afrika Kupası'na gideceğini de göz önünde bulundurarak, devre arası için kanat forvet arayışlarında olan Beşiktaş Yönetimi, Kamerunlu oyuncuya iyi bir alternatif bulamaması durumunda 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunu daha aşağıya çekmeye çalışacak.

Haberin Devamı

(Milliyet)