Gazete Vatan Logo
İtalya Napoli yara sardı!

Napoli yara sardı!

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Napoli, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 10. haftasında konuk ettiği Empoli'yi 2-0 mağlup etti.

Napoli yara sardı!

Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son maçlarda peş peşe yenilgiler alan Napoli, ligde geçen hafta deplasmanda Crotone'yi yenerek, kötü gidişe dur derken, bu akşam da Empoli'yi 2 golle geçti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle biten Napoli-Empoli maçının, ikinci yarısında ev sahibi ekip 51. dakikada Dries Mertens’in attığı golle 1-0 üstünlük sağladı.

Karşılaşmada skoru belirleyen golü ise 81. dakikada Vlad Chiriches kaydetti.

Seyircisi önünde maçı 2-0 kazanan Napoli, bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti ve puan tablosunda 3. sırada kendine yer buldu.

Öte yandan, hafta içi oynanan 10. hafta müsabakaları arasında lider Juventus, Sampdoria'yı konuk etti. Rakibini 4-1 gibi farklı skorla yenen siyah-beyazlı takım, bu sonuçla geçen haftaki Milan yenilgisinin yaralarını sardı. Juventus, 24 puanla zirvedeki yerini korudu.

Juventus'un hemen arkasında ise bu hafta deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Sassuolo'yu 3-1 yenerek, puanını 22 yapan Roma bulunuyor.