Gazete Vatan Logo
Futbol Naz savaşını Vakıf kazandı

Naz savaşını Vakıf kazandı

F.Bahçe ile sözleşmesini uzatmayan Naz Aydemir’i Vakıfbank Türk Telekom renklerine bağladı

Naz savaşını Vakıf kazandı

21 yaşındaki milli pasörün babası sarı-lacivertli yetkililerden 1 milyon TL isteyince F.Bahçe geri adım attı ve Naz Aydemir Vakıfbank’la anlaştı.

F.BAHÇE Universal’le Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve turnuvanın en iyi pasörü seçilen Naz Aydemir’i Vakıfbank Türk Telekom kadrosuna kattı. Eczacıbaşı VitrA’nın da peşinde olduğu 21 yaşındaki pasörün transferi şu şekilde gerçekleşti: Önceki gün Naz’ın babasıyla sarı-lacivertli yetkililer biraraya geldi. Geçen sezon ‘Sarı Melek’lerden 200 bin TL kazanan milli oyuncu için Vakıfbank’ın 1 milyon TL önerdiğini söyleyen Naz’ın babasına yöneticiler bu ücreti karşılayamayacaklarını iletti.

KALICAM DEMİŞTİ!

-ANLAŞMANIN olmamasının ardından prensip anlaşmasına vardıkları Vakıfbank’ın yolunu tutan Naz’ın babası kontratı imzaladı. Daha önce her yaptığı açıklamada, “Sevgili F.Bahçeliler, dedikodulara bakmayın. 3 yıldır şerefle taşıdığım çubuklu formayı önümüzdeki yıllarda da giyebilmek en büyük dileğimdir. Bu yolda kulübüm de, ben de iyi niyetle elimizden geleni yapıyoruz ve inanıyorum ki Sarı Melek’iniz olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullanan 21 yaşındaki pasörün transferinden sonra sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada da tepki gösterdi.

MVP ÖDÜLÜ VAR

-HENÜZ 16 yaşında A Takım’da forma giymeye başlayan Naz’ın kariyerinde 5 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 Süper Kupa, 1 Kulüpler Dünya şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 3 kez de çeşitli turnuvalarda kazandığı ‘En iyi pasör’ ödülü bulunuyor.

‘Memurları örnek al!’

-NAZ Aydemir’inVakıfbank TT’ye transfer olmasına sarı-lacivertliler twitter’dan tepki gösterdi: Kskrck: “Bir bankada yüklü hesabı, limitsiz ev telefonu ve interneti oldu.” Siinameki: “Naz kendini ne sanıyorsun ? Memurları örnek al. Aza kanaat getirmezsen böyle veda edersin.”

Haberin Devamı