Gazete Vatan Logo
Galatasaray Nazifoğlu: 'Bu maçları fırsat olarak görüyorlar'

Nazifoğlu: 'Bu maçları fırsat olarak görüyorlar'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Akhisar Belediyespor maçı öncesi konuştu.

Nazifoğlu: 'Bu maçları fırsat olarak görüyorlar'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Akhisar Belediyespor maçı öncesi görüş ve düşüncelerini aktardı.

Levent Nazifoğlu, takımın Akhisar Belediyespor maçına hazır olduğunu söylerken, "Geçen hafta iyi olmayan bir oyunla aldığımız 3 puanı bu hafta iyi bir oyunla alacağımızı düşünüyorum. İlk haftalar sürprizlere açık. Galip gelmemize rağmen haftaya sanki mağlup olmuş gibi başladık ama o duyguları üzerimizden attık. Takım gerçekten çok hazır. İyi bir oyun ve iyi bir skor bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Levent Nazifoğlu, Akhisar maçı sonrası milli araya girileceği hatırlatılması üzerine; "Milli takıma sadece Serdar Aziz alındı. Çocuklar dinlenecektir ancak bana göre milli ara sakatınız yoksa pek de iyi ara değildir" dedi.

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu, taraftara "Takımı desteklesinler, onlarsız zor bir maç yaptık ilk hafta. Sahaya da yabancı madde atmasınlar. Bizi kendilerinden mahrum bırakmasınlar" derken bilet pahalılığı konusunda şu ifadeleri kullandı:

"Bu tür takımlar içi bilet gelirleri önemli. Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş maçları onlar için fırsata dönüşüyor ama yapabilecek bir şey yok."

Haberin Devamı