Gazete Vatan Logo
Galatasaray NDiaye için Osmanlıspor'a takas teklifi

NDiaye için Osmanlıspor'a takas teklifi

Başkent ekibi 10 milyon Euro isterken sarı-kırmızılılar 5 milyon Euro artı takas önerdi. Verilen listede Hakan Balta, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Koray Günter ve Ryan Donk da bulunuyor

NDiaye için Osmanlıspor'a takas teklifi

BU hafta başlayacak yurt dışı kampına G.Saray yönetimi orta saha transferini de bitirerek gitmek istiyor. İngiltere’de Fernando görüşmeleri sürerken G.Saray Sportif Direktörü Cenk Ergün de Ankara’ya giderek Osmanlıspor ile Badou Ndiaye için görüşmelere resmen başladı.

OSMANLISPOR, Senegalli oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli isterken G.Saray ise 5 milyon Euro teklif etti. Bu rakamın yanı sıra takas olarak Hakan Balta ve Ryan Donk önerilirken başkent ekibi bu teklifi yetersiz buldu. Cenk Ergün’ün dün yüz yüze yaptığı görüşmelerde G.Saray yeni bir teklif iletirken burada takas konusu esas alındı.

PAZARLIKLAR SÜRECEK

SARI-kırmızılılar 5 milyon Euro teklifinin yanı sıra Osmanlıspor’a takas listesi verdi. Bu listede Hakan Balta ve Donk’un yanı sıra Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Koray Günter gibi isimler de bulunuyor. Başkent ekibinin bu listeden istediği oyuncuları iletmesi halinde G.Saray bu transferi hemen bitirecek. Aksi halde ise pazarlıklar başka bir yol üzerinden devam edebilir.

ÖZBEK HOCAYA SAHİP ÇIKTI

Haberin Devamı

ÖSTERSUNDS felaketiyle sezona çok kötü bir başlangıç yapan G.Saray’da yer yerinden oynarken Avrupa’ya veda edilmesinin ardından dün ilk kez yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Gündemi yoğun olan toplantı aşırı uzun sürerken görüşme akşam saatlerinde sona erdi.
ANA gündem tabii ki teknik direktör Igor Tudor’un takımdaki geleceğiydi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin birçoğu Hırvat hocayla yola devam edilmemesi görüşünü bildirirken başkan Dursun Özbek ise hocalarının arkasında durmaları yönünde fikir beyan etti. Bunun üzerine Lucescu’nun Tudor’un üstünde sportif direktör olarak getirilmesi önerisi konuşuldu.