Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ndiaye'nin parası Bernat ya da Asamoah'a

Ndiaye'nin parası Bernat ya da Asamoah'a

Badou Ndiaye'yi rekor bedelle Stoke City'ye satmaya hazırlanan Galatasaray, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Bernat-Asamoah ikilisinden birini kadrosuna katmaya çalışıyor.

Ndiaye'nin parası Bernat ya da Asamoah'a

Sezona flaş transferlerle giren Galatasaray ara transferi de en azından sol bek takviyesi ile kapatmanın planlarını yapıy or. Latovlevici bir türlü beklentileri karşılayamazken teknik direktör Fatih Terim, Bayern Münih'te forma giyen ve fazla forma şansı bulamayan Juan Bernat ya da Asamoah'ın alınmasını talep etti. Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas ile görüşen tecrübeli çalıştırıcı, bu iki sol bekin Galatasaray'ın istediği ve ihtiyaç duyduğu nitelikte olduğunu söyledi.

ELMAS GÖRÜŞECEK

Şimdi gözler Badou Ndiaye'nin transferinde... Senegalli futbolcu iyi bir fiyata satılırsa öncelikli olarak oyuncuların gecikmiş alacaklarının bir kısmı kapatılacak. Kalan para ile de transfer gerçekleştirilecek. Ara transfer yarın akşam sona eriyor ve Galatasaraylı yöneticiler son dakikaya kadar iki oyuncu için kulüpleri ile görüşecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Asamoah ikna edilmeye çalışılacak. Olmazsa Burak Elmas, Bernat'ı sezon sonuna kadar kiralamak adına Bayern ile görüşecek.

Haberin Devamı

(Fotomaç)