Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ndiaye yuvaya dönüyor!

Ndiaye yuvaya dönüyor!

Senegalli oyuncu bugün İstanbul'a gelecek ve Alanya maçında tribündeki yerini alacak.

Ndiaye yuvaya dönüyor!

Sarı-kırmızılılar geçen sezon 16 milyon Euro’ya sattığı oyuncuyu 1 yıllığına kiralıyor. 27 yaşındaki Ndiaye bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinden geçecek. Ardından da 7 ay sonra Türk Telekom Stadı’ndaki yerini alacak.

GEÇEN sezon geldiği G.Saray’da gösterdiği üst düzey performansla sezon sonunu bile beklemeden Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu Badou Ndiaye... Mali sorunlar yaşayan G.Saray, 16 milyon Euro’luk Stoke City teklifini kabul ederken İngiliz ekibinin küme düşmesi sonrasında Badou Ndiaye’nin de geri dönüş ihtimali doğdu.

PREMIER Lig’den teklif gelmeyen oyuncu Stoke City’de kalırken G.Saray’a gitmek için diretmesi sonrasında tüm planlar da değişti. Menajer Garry Rowett ile bir türlü arası düzelmeyen Ndiaye, yıllık ücretinde de indirime giderek G.Saray’ı seçti. 2017-18 sezonunda Süper Lig’de 17 maça çıkan 1 gol atıp 3 kez de asist yapan 27 yaşındaki Senegalli oyuncu kaldığı yerden devam etmek için de G.Saray’a geldi.

HEMEN KATILACAK

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde oynama isteğini sık sık yineleyen Ndiaye, bunun için de tercihini sarı-kırmızılılardan yana kullanırken bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden de geçecek. Akşam 21.45’te başlayacak Alanya maçı için de tribündeki yerini alacak olan Senegalli oyuncunun hemen takıma katılacağı ve antrenmanlara da başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı