Gazete Vatan Logo
Futbol Nefesler tutuldu!

Nefesler tutuldu!

Bu sabah ve öğlen kendisini iki kez deneyen ve doktorlarla görüşen Emre Belözoğlu, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Galatasary da ise Arda kadroda.

Saat 19.00'da başlayacak devmaçı, kariyerinde 7. kezderbiye çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Devmaçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

Emre sahada Servet yedek

Cim-Bom’da Teknik Direktör Frank Rijkaard, Emre Güngör’den vazgeçmiyor. Hollandalı hoca, Trabzonspor maçında yaptığı büyük hatayla yenilgide başrolü oynayan genç futbolcuya, Fenerbahçe derbisinde de ilk 11’de şans tanıyacak. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda Lucas Neill’in yanında Emre Güngör’ü deneyen deneyimli çalıştırıcı, Servet’i yine yedek soyunduracak. Aslan’da sakatlığı düzelen Gökhan Zan’ın ise maç eksiği nedeniyle kadroda yer almayacağı öğrenildi.

Emre derbide yok

Bu sabah ve öğlen kendisini iki kez deneye ve doktorlarla görüşen Emre Belözoğlu, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Emre'nin yokluğunda Daum’un orta sahada Selçuk ile Mehmet Topuz’a şans tanıyacağı bildirildi. Bu durumda sağ kanatta Deivid ya da Özer forma giyebilecek. Özer’in sağa geçmesi halinde ise solda Vederson takıma dönecek, Deivid’in sağda oynaması halinde Özer sol kanatta görev yapıp Vederson’u yedeğe itecek. Fenerbahçe’nin sahaya çıkaracağı savunma ise en net blok olarak göze çarpıyor. Daum, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica ve Santos’dan oluşan geri dörtlüyü bozmayacak.

10 numara kumarı

Galatasaray kaptanı Arda, Rijkaard’la görüşerek oynamak istediğini bildirdi. Hollandalı hocabu talep üzerine yedek soyundurmayı düşündüğü Arda’yı ilk 11’de sahaya sürme kararı aldı

MUHTEMEL 11'LER

Ezeli rakiplerin derbi maçta sahaya çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:

Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet (Emre Güngör), Hakan Balta (Caner), Keita, Mustafa, Barış, Giovani, Arda (Elano), Jo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Deivid, Vederson (Özer), Alex, Güiza.

Haberin Devamı