Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo'da geri sayım başladı!

Negredo'da geri sayım başladı!

Kulüp adına görüşmeleri yapan menajer Ahmet Bulut dün Valencia yetkilisi Mateo Alemany ve Negredo’nun temsilcisi Juanma Lopez ile buluştu

Negredo'da geri sayım başladı!

SÜPER Lig’de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş yeni santrforunu bulmak üzere... Bu yaz transfere Caner Erkin’in bonservisini alarak başlayan siyah-beyazlılar, ardından Atınç Nukan’ı yine kiralamış, dünyaca ünlü Portekizli stoper Pepe’yi renklerine bağlamış ve G.Antep’ten genç yetenek Orkan Çınar’ı almıştı.

KARTAL şimdi de İspanyol golcü Alvaro Negredo’yu açıklamanın hazırlığını yapıyor. Kulüp adına görüşmeleri yapan menajer Ahmet Bulut dün Negredo’nun bonservisini elinde bulunduran Valencia’nın yetkilisi Mateo Alemany ve 31 yaşındaki yıldızın menajeri Juanma Lopez ile bir araya geldi.

YAPILAN toplantı sonrası bu üçlüyü görüntüleyen İspanyol medyası transferin açıklanmasının an meselesi olduğunu ve Negredo’nun 1-2 gün içinde İstanbul’a gidip resmi imzayı atacağını yazdı.

YILLIK 3.4 MİLYON!

ÖTE yandan Negredo’nun siyah-beyazlılardan yıllık 3.4 milyon Euro garanti ücret alacağı, sözleşmesi 2019 yılında bitecek olan deneyimli futbolcunun satın alma opsiyonunun ise 7 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

VALENCIA cephesinden de transferin olumlu devam ettiği yönünde açıklama geldi. Kulübün genel menajeri Mateu Alemany, “Beşiktaş ile Negredo için yaptığımız görüşmelerde ilerleme kaydettik. Kısa sürede anlaşmayı tamamlamayı umuyoruz” ifadeleri ile son durum açıklandı.