Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo'dan '35 gol' açıklaması

Negredo'dan '35 gol' açıklaması

Beşiktaş'ın yıldızı Alvaro Negredo, 35 gol sözüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Negredo'dan '35 gol' açıklaması

Beşiktaş'ın golcüsü Alvaro Negredo, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

İşte Negredo'nun açıklamaları...

35 GOL SÖZÜ VERMESİ

"Rakam yanlış anlaşıldı. O kadar kolay söylendi ki bana, ben de nerede kağıt varsa, hemen imzalayayım dedim. Bizim İspanya'da mizah biraz farklı çalışır, oynamamam da bunu körüklüyor"

ALANYASPOR'A ATTIĞI İLK GOLÜ

"Forvetler gol atarak hayatlarını devam ettirirler, benim için çok anlamlıydı. Etrafımda insanlar var, eşim, çocuklarım, onlara karşı da sorumluluğum var. Tüm duyguları toplayınca bir patlama yaşadım"

GOLDEN SONRA BİLEĞİNİ ÖPMESİ...

"Eşimin, çocuklarımın, annemin, babamın isimlerin baş harfleri var bileğimde. Gol atınca önce onları hatırlıyorum. Onların desteği benim için çok önemli"

BEŞİKTAŞ'A GELİRKEN ALDIĞI MESAJLAR

"Beşiktaş'ın benimle ilgilendiği basına düştükten sonra binlerce mesaj gelmeye başladı. Durmuyordu. Menajerimle konuştum ve bu kadar isteniyorsam, gitmem gerekiyor dedim. Teklifi kabul ettim"

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ DESTEĞİ

"Oğlum bile gürültüye alıştı. Bizim taraftarımız karşı takımı ıslıklarken o da ıslıklıyor rakibi. Ben kendimi özel ve şanslı hissediyorum desteği arkama aldığım için"

Haberin Devamı

TAKIMDA EN İYİ GEÇİNDİĞİ İSİMLER

"Herkesle iyi geçiniyorum. Dilden dolayı herhalde, Portekizce ve İspanyolca konuşan, Gary, Quaresma, Talisca, Pepe olsun, daha çok muhabbet etsem de, diğer oyuncularla da çok iyi ilişkilerim var. Mustafa ile çok idman yapıyoruz, iyi ilişkilerim var"

TARAFTARA MESAJI...

"İlk günden beri beni desteklediği için taraftarlara teşekkür ediyorum. Sahanın içinde hepsine cevap vermek, bir şekilde teşekkür etmek istiyorum" (Sporx)