Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo: En iyisini yapmak istiyorum!

Negredo: En iyisini yapmak istiyorum!

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, kendisini Beşiktaş'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Negredo: En iyisini yapmak istiyorum!

Yıldız golcü basın toplantısında şunları söyledi;

Dün akşam başkanla yemek yedik. Ailemle buraya geldim. Beşiktaş ailesine katıldım. Transfer haberleri çıktığı andan itibaren taraftarların bana olan ilgisi mükemmeldi. Bu da transferimi kolaylaştırdı. Ben de saha içinde bu ilgiye karşılık vermek için elimden geleni yapacağım.

Çok kısa süredir buradayım. Sıcak bir karşılama oldu. İlk tepkileri çok güzel ve sıcaktı. Futbola aşkla bağlı olan çok az taraftar gördüm. Birisini arayıp buraya gelmesi için ikna edecek olsaydım, buraya gelmek için çok fazla düşünmemesi gerektiğini söylerdim. Şampiyon takıma gelen oyuncu şampiyon olarak yoluna devam etmek ister. Bu ailenin şampiyon olarak daha da büyümesini istiyorum.

Oynadığım kulüp Beşiktaş. Ben çok iyi bir takıma geldim. İlk başta Beşiktaş’ı şampiyon yapalım. Ondan sonra da milli takıma bakarız. Transfer konusu tabi ki başkanımızın sorumlu olduğu bir iş. Büyük oyuncular her zaman birbirlerini iyi karşılarlar.

Fazla rakamlara takılmak istemiyorum. Bütün oyuncular gibi en iyi geçirdiğim sezonun üstüne çıkmak istiyorum. Rakamlara takılmak ve bununla kısıtlı kalmak istemiyorum.

Haberin Devamı