Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo kanatlandırır

Negredo kanatlandırır

Oyuna 58’de Vagner Love’ın yerine giren İspanyol santrfor, 71. dakikada Hollandalı’ya ilk golünü attırdı. Sol kanattaki partnerine 78’de de duvar olan İspanyol yıldız, karşılaşmaya yaptığı servislerle damga vurmayı bildi

Negredo kanatlandırır

BEŞİKTAŞ’TA Alvaro Negredo son dönemdeki performansıyla parmak ısıtıyor. Geçen hafta F.Bahçe derbisinde Kara Kartal’ın sağ kanadı Ricardo Quaresma’ya 2 asist yapan Matador dün de sol açık Ryan Babel’i uçuşa geçirdi.

NEGREDO, F.Bahçe mücadelesinde oyuna 63. dakikada Domagoj Vida’nın yerine dahil olduktan sonra Quaresma’ya ilk golünü 77’de attırmıştı. Maçın son saniyelerinde Portekizli’nin 2. golünün de hazırlayıcısı olan İspanyol yıldız, Trabzonspor deplasmanında da şov yaptı.

GOMIS’TEN SONRA EN VERİMLİSİ

ŞENOL Güneş’in 58’de Vagner Love’ın yerine sahaya sürdüğü 32 yaşındaki santrfor, 71’de Babel’e “Al da at” dedi.

78’de ise Hollandalı futbolcuya duvar olan ve çok ölçülü bir pas atan Negredo bu sezon Süper Lig’de en az 500 dakika sahada kalan oyuncular arasında, Gomis’in ardından (her 65.8 dakikada bir), dakika başına gol katkısı en yüksek olan 2. futbolcu (her 80.2 dakikada bir) oldu.

10! Negredo (4 gol-6 asist) ve Babel (7 gol-3 asist) bu sezon tüm kupalarda forma giydikleri deplasman maçlarında 10’ar gole katkı yaptılar. Bu ikili Beşiktaş forması ile bu sezon resmi maçlarda deplasmanlarda en fazla gole katkı yapan isimler.

Haberin Devamı